-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Jazzu koncertą Londone kilo gaisras: „Turėjome palikti sceną su instrumentais rankose“

Trečiadienį Londone su grupe „KOO“ koncertavusiai Justei Arlauskaitei-Jazzu vakaras baigėsi ne pačiomis maloniausiomis emocijomis. Muzikantams nepavyko baigti savo pasirodymo – staiga kilus gaisrui, kartu su visa publika jie buvo priversti evakuotis.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Asmeninio albumo nuotr.

„Jau koncertas buvo beveik pasibaigęs, liko trys kūriniai. Bet staiga išgirdome kaukiančią signalizaciją. Priėjusi prie vadybininkės klausiu – kas nutiko. Ji mano sako: čia dėl dūmų. Tada signalizaciją ėmė kaukti antrą kartą, trečią... O ją vis išjunginėdavo, tikindama, kad kartais taip nutinka. Bet galiausiai, viduryje dainos, garsiai per mikrofoną paskelbė, kad pastate – gaisras ir mes turime tučtuojau evakuotis“, – 15min nemalonų vakarą prisiminė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Pasak Justės, ji iš pradžių net nesuprato, kas vyksta. Kaip pati sako, „paskendusi muzikoje, turėjo tučtuojau grįžti į realybę“.

„Tragikomiška situacija – visi kaip stovim, nuvaryti nuo scenos, su instrumentais rankose, visi daiktai likę viduje... Iš pradžių dar stebėjomės ir daug bendravome, bet kai atvažiavo antra gaisrinės mašina, stojo tyla – tik tada supratome, kad kaip gera, kad mes gyvi ir esame šioje žemėje. Pajautėme dėkingumą. O juk gaisras kilo rūsyje, kur yra visa elektra, dujos...“ – sakė ji.

Atlikėja pripažįsta, ši situacija ją privertė dar kartą viską permąstyti.

„Dėkoju dievui šią dieną, kad viskas baigėsi gerai. Priimu tai ne kaip ženklą, kuriais tikiu, bet kaip atsitiktinumą ir poreikį visiems labiau žiūrėti aplinką, saugoti save bei kitus. Ačiū visiems ten buvusiems žmonėms, ačiū policininkams, ačiū gelbėtojams. Aš trokštu gyventi. Ačiū net nežinau kam – viskam: likimui, žmonėms, muzikai, – dėkojo Jazzu.

O dabar, baisioms emocijoms atslūgus, ji sako esanti puikiai nusiteikusi ir jau kitoje šalyje – Olandijoje, Amsterdame.

„Rytoj grosiu koncerte. Po tokios patirties niekas nebebuvo baisu. Apsiraminau ir esu labai laiminga, gyvenimas yra gražus“, – tikino atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius