Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Kalėdas pabėgusio takso ieškojusi Skaiva Jasevičiūtė vėliau jį palydėjo į „šunų rojų“

Gruodžio 24 naktį Klaipėdoje, Vėtrungės rajone pabėgo žurnalistės, radijo laidų vedėjos Skaivos Jasevičiūtės taksas, vardu Paskalis. Vis dėlto ištisą dieną šuns ieškojusi, gerbėjus ant kojų sukėlusi ir net įspūdingą premiją šunį radusiam žadėjusi S.Jasevičiūtė Kalėdų dienos vakarą paieškas nutraukė – pranešė, kad dabar Paskalis ilsisi „šunų rojuje“.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Žinia apie pabėgusį taksą S.Jasevičiūtė pasidalijo „Facebook“ tinkle. Čia ji rašė, kad gruodžio 24-osios naktį, Klaipėdoje, Vėtrungės rajone pabėgo jos taksas Paskalis.

Šuns veislė – taksas, juodas su įrūdžiu. Pabėgo be antkaklio, tačiau turi mikročipą. Šuo, anot Skaivos, bailus, svetimų neprisileidžia. Radusiam ir grąžinusiam ji pažadėjo 1000 litų premiją.

„Prašau, raskite mano šuniuką... Tegu įvyksta Kalėdų stebuklas... Jis sušalęs, alkanas, išsigandęs... Aš atiduosiu viską, ką turiu, kad tik jis būtų šalia manęs“, – internete rašė S.Jasevičiūtė. 

Tačiau po visos dienos paieškų S.Jasevičiūtė gerbėjams pranešė liūdną naujieną. „Ačiū visiems už pagalbą. Paskalis atsirado. Deja, jis jau šunų rojuje. Dėkui už pagalbą visiems – ugniagesiams, taksistams ir kitiems...“ – rašė ji.

Dėkojame skaitytojui už informaciją. Dalinkitės savo naujiena, istorija, nuotraukomis ikrauk@15min.lt arba įkraukite čia.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Skaiva Jasevičiūtė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Skaiva Jasevičiūtė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius