-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Per „Lietuvos talentų“ atranką Mikutavičius bandė „nušauti“ Ščiogolevaitę (nuotraukos)

Projekto „Lietuvos talentai“ dalyvių atranka trečiadienio vakarą buvo perkelta į Vilnių, Rusų dramos teatrą. Čia savo sugebėjimų komisijai ir žiūrovams atvyko pademonstruoti tiek maži, tiek jau daug gyvenimo matę entuziastai.
Konkurso „Lietuvos talentai“ dalyviai demonstravo savo sugebėjimus
Konkurso „Lietuvos talentai“ komisija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šokėjai, dainininkai, muzikantai, poezijos skaitytojai – visko prisižiūrėjo atrankos stebėtojai, kurie ne tik plojo, bet ir švilpė ar trypė kojomis, kai scenoje pasirodydavo, jų nuomone, to nevertas dalyvis.

Griežtoji komisijos narė Rūta Ščiogolevaitė ir naujame projekto sezone, atrodo, žada būti itin reikli ir net labai talentingiems neleisti užmigti ant laurų. Su dainininkės nuomone nesutikęs Marijonas Mikutavičius kartą nebesusilaikė ir jai už nugaros visiems parodė, kad norėtų ją nušauti.

Tai buvo jau antras kartas tą vakarą, kai Marijonas nesutiko su kolege.

Dešimtmetis Tomas „Lietuvos talentų“ scenoje atliko savo kūrybos dainą apie rastą ir prarastą draugą. Berniukas šiam kūriniui pats sukūrė ir žodžius, ir muziką, tačiau R.Ščiogolevaitei tai pasirodė nepakankama.

„Kai aš buvau dešimties metų, verčiau S.Jesenino eiles. Tačiau mano draugai kūrė kur kas prastesnius eilėraščius nei tu dabar. Todėl nežinau, kaip vertinti“, – sakė R.Ščiogolevaitė ir sukėlė M.Mikutavičiui nuostabą.

„Rūta, matyt, augo kur kas geresnėje aplinkoje nei aš, nes mano draugai nieko nekūrė, o tik kraustė girtuoklių kišenes...“ – žavėjosi iškalbingas žiuri narys.

Po kurio laiko publikos simpatijas užkariavo dvi jaunos hiphopo šokėjos. Jos savo energija papirko visus, išskyrus... R.Ščiogolevaitę. Ši, nors ir pripažindama charizmą, buvo linkusi neleisti pretendentėms išpuikti. Tuomet ji ir gavo nematomą Marijono kulką, bet ją su šypsena pakomentavo: „Jūs nežinote, kaip tokia kritika sveika talentingiems žmonėms!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius