Dabar populiaru
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Per LNK – nauja kulinarinė laida su 5 virtuvės meistrais

Linas Samėnas
LNK nuotr. / Linas Samėnas
Šaltinis: 15min
0
Skaitysiu vėliau
A A

Pirmadienį LNK eteryje startuoja nauja kulinarinė laida „Susitikime virtuvėje“, kurioje darbuosis net 5 profesionalūs ir patyrę, skirtingų kulinarinių stilių virėjai, vadovaujami TV žiūrovams jau gerai pažįstamo Lino Samėno.

Daugiau 15min Vardai naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Laidos autoriai, kompanija „Freaky Production House“, pasakoja, kad į vieną komandą subūrė 5 patyrusius virėjus, mokančius stebinti įdomiais patiekalais ir ne naujokus televizijos eteryje. Naujojoje laidoje prie virtuvės virtuozo Lino Samėno prisijungs profesionalūs virtuvės šefai Tomas Rimydis ir Valius Čepanonis. Juos kulinarines laidas mėgstantys televizijos žiūrovai turėtų prisiminti iš prieš kelis metus rodytos laidos „IKI Pergalės! Virėjų kovos“. Į virėjų komandą egzotikos įneš libanietis Ossama Charafeddine, beje, puikiai kalbantis lietuviškai. Penktasis komandos narys – Tomas Tracevskis: teisininko diplomą turinčiam vyrui virtuvė yra hobis, bet jo sugebėjimai nenusileidžia profesionalams. Tomas prieš gerus metus dalyvavo kulinariniame žaidime „Susitikime virtuvėje“ ir iškopė iki finalinių etapų.

„Ar 5 šefų virtuvėje nebus per daug?“, – juokauja komandos vadas Linas Samėnas. – „Tikrai ne. Žiūrovams turėtų būti labai įdomu, nes šefai darbuosis skirtingomis savaitės dienomis ir kiekvienas turės savo sritį. Kiekvienas šefas yra unikalus, turintis savo stilių, savo požiūrį į maisto gamybą, savo mėgstamus patiekalus, tad žiūrovams tikrai bus ko pasimokyti“.

Laidoje kiekvienas iš 5 virėjų specializuosis tam tikroje srityje:

Pirmadienio šefas Tomas Rimydis – sveikuoliškos virtuvės atstovas. Jau beveik dešimt metų Tomas eksperimentuoja ir pats kuria sveikos virtuvės patiekalus. Jo sugalvota maisto gamybos mineraliniame vandenyje technologija jau populiari visame pasaulyje. Pirmadienis – sveiko pasirinkimo diena.

Antradienio šefas Tomas Tracevskis įrodys, kad ir iš pačių paprasčiausių produktų, daug neišlaidaujant, galima pagaminti gardžiausių kulinarijos šedevrų. Net ir kasdieninė kiaušinienė gali būti labai gardi, jei ją gaminsite taip, kaip moko Tomas. Antradienis – taupumo diena.

Trečiadienio šefas Ossama Charafeddine atstovaus pasaulio skonių virtuvei. Ossama kilęs iš Libano ir dirbęs įvairių šalių restoranuose, tad jo arsenale ne tik libanietiški, bet ir kinų, indų, prancūzų, italų ir kitų pasaulio šalių virtuvių patiekalai. Jis išmokys ne tik gaminti, bet ir papasakos daug įdomių dalykų apie kitų kultūrų virtuves. Trečiadienis – pasaulio skonių diena.

Ketvirtadienio šefas Valius Čepanonis. Jo specializacija – žuvis ir jūros gėrybės. Tad jis Lietuvos gyventojus mokys, kaip skaniai išvirti žuvienę, iškepti, troškinti ar tiesiog išvirti žuvį. Ketvirtadieniais žiūrovų laukia „žuvies diena“ kartu su Valiumi Čepanoniu.

Penktadienio šefas Linas Samėnas tenkins didžiausių gurmanų užgaidas. Labiausiai patyręs virtuvės specialistas mokys žiūrovus, kaip pasigaminti įmantresnius, netradicinius patiekalus, kaip suderinti nesuderinamus skonius ir namų sąlygomis pigiai pasigaminti patiekalą, už kurį restorane paklotumėte kelias dešimtis litų. Penktadienis – gurmanų diena.

Laidose virėjai gamins ne vieni – jie svečiuosis pas Lietuvos gyventojus, kurie internete pildys laidos dalyvio anketas. Tai galės būti namų šeimininkė ar pensininkas arba unikalių hobių turintis žmogus. Kartą per savaitę vienas virėjų užsuks ir į žinomo žmogaus virtuvę bei kartu su juo gamins patiekalą.

Kulinarinę laidą „Susitikime virtuvėje“ prodiusuoja UAB „Freaky Production House“, populiarių televizijos laidų „Stresas“, „Penktokų iššūkis“, „Di Archy kodas“, „IKI pergales! Virėju kovos“, „Susitikime virtuvėje“, „Dar pažiūrėsim“ bei serialo „Iki pasimatymo, mama“ autoriai.

Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie VARDAI rubriką