Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per LNK – nauja vokiečių televizijos CDF drama apie paslaptingą krištolinį amuletą

Balandžio 1–ąją LNK pradeda rodyti naują Vokietijos televizijos CDF dramą „Alisa. Širdžiai neįsakysi“. Pasak CDF filmų redaktorės Haikės Hempel, „Alisa“ – įkvepianti telenovelė, kuri sujaudins kiekvieną, o žiūrovės Alisoje atpažins save.
LNK pradeda rodyti naują Vokietijos televizijos CDF dramą „Alisa. Širdžiai neįsakysi“.
LNK pradeda rodyti naują Vokietijos televizijos CDF dramą „Alisa. Širdžiai neįsakysi“. / LNK nuotr.
Temos: 2 Televìzija LNK

Pagrindinį Alisos Lenc vaidmenį atlieka jauna Vokietijos aktorė Theresa Scholze, kuriai šlovę atnešė nauja, vos 2009 metais pasirodžiusi drama.

Alisos Lenc vaikinas apgaudinėja ir galų gale palieka ją su krūva skolų. Užsitraukdama kompanijos vadovo pyktį, Alisa sužlugdo savo karjerą. Maža to, ji pameta krištolinį papuošalą, kuris buvo vienintelė likusi jai tėvų atminimo dovana ir jos amuletas. Iš tiesų sėkmė nuo Alisos nusigręžia. Tačiau visos šios nesėkmės netrukdo jai siekti užsibrėžtų tikslų ir ieškoti savo laimės.

Žavioji Alisa, neprarandanti optimizmo, palieka savo neištikimą draugą Berlyne ir grįžta į savo gimtąjį miestelį, kuriame ji užaugo su savo įtėviais. Patyrusi optikos inžinierė tikisi gauti darbo Kastelhofo optikos įrenginių centre. Pakeliui ji netikėtai susipažįsta su jaunu ir energingu vaikinu Kristianu, kuris greitai užkariauja jos širdį. Su Kristianu Alisa pasineria į kupiną nuotykių, aistros ir širdgėlos gyvenimą ir tada ima aiškėti krištolinio papuošalo ir jos šeimos paslaptis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius