Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pernai Valentino dieną vestuvinį žiedą prisiminusi Irena Starošaitė: „Aš kiekvieną dieną dovanoju savo meilę“

Dainininkė Irena Starošaitė, nors Valentino dienos nesureikšmina, portalui Žmonės.lt prisipažino, kad ją pradžiugintų mėgstamų gėlių – frezijų – puokštė. Jos ir Žilvino Žvagulio šeimoje romantiška šventės nuotaika rūpinasi vyras.
Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė
Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis / "LaDore" nuotr.

„Ši šventė – eilinis kartas prisiminti tą širdelę... Gal visai ir ne pro šalį prisiminti gerus dalykus, kai aplinkui taip daug negatyvo. Kiekviena šventė, kuri aukština gražų jausmą, yra gerai“, – svarstė atlikėja.

Ji tikino, kad jokių ypatingų planų Valentino dienai neturi. „Mes mėgstame kur nors nueiti, pavakarieniauti gražiai. Namų širdelėmis neišklijuojame, bet būna, kad mano vyrą patraukia romantika, tada jis gali namus išpuošti žvakėmis, paruošti gražų stalą, vyno...“ – šypsojosi ji.

I.Starošaitė, paklausta, kaip sveikina Ž.Žvagulį, tvirtino, kad tam jai progos nereikia. „Aš kiekvieną dieną dovanoju savo meilę. Už romantiką mūsų šeimoje visada atsakingas vyras, jis mėgsta mane nustebinti. Per praėjusią Valentino dieną po ilgo laiko pagaliau užsimoviau vestuvinį žiedą ir iki šios dienos jis vis ant mano piršto“, – juokėsi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius