-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Per projekto „Lietuvos supermiestas“ filmavimą prireikė medikų pagalbos (nuotraukos)

Antradienį Vilniaus Ūkio banko teatro arenoje vyko antrasis naujojo LNK projekto „Lietuvos supermiestas“ filmavimas. Pagrindinė projekto idėja – išrinkti daugiausia talentų turintį Lietuvos miestą. Laidos organizatoriai pabrėžia ir ypatingą publikos svarbą, nes ji čia yra neatskiriama nuo dalyvių.
Laidos „Lietuvos supermiestas“ filmavimo akimirka
Laidos „Lietuvos supermiestas“ filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Komandos varžosi trijose rungtyse: dainos, miesto supertalento ir sporto rungtynėse. Komisiją šį kartą sudarė aktorė Larisa Kalpokaitė, lakūnas Jurgis Kairys, dainininkė Asta Pilypaitė bei Skaiva Jasevičiūtė su Jogaila Morkūnu.

Klaipėdai kultūros centro Žvejų rūmų chorui „Cantare“ su dainininkais S.Januška, Tarasovais bei Deiviu atlikus dainą, komandos vadovas Simonas Donskovas pasiūlė leisti atvykti į Klaipėdą tik su vizomis. Publika ir komisija neliko abejingi ir ypač profesionaliam Klaipėdos universiteto sportinių šokių klubo „Žuvėdra“ pasirodymui. Vienas laidos vedėjų Marius Jampolskis net ironiškai paklausė Šiaulių komandos vadovo, taip pat šokėjo A.Butkaus: „Gal jau neberodysite savo talento?“

Daugybės pagyrimų sulaukė ir Dzūkijos atstovė Veronika Povilionienė, kuri scenoje pasirodė su dainų ir šokių ansambliu „Lietuva“. A.Pilypaitė pripažino, kad V.Povilionienės lūpose kiekviena daina skamba kaip himnas.

Filmavimo metu neišvengta ir nelaimingo atsitikimo. Besivaržant sportinėje sumo rungtyje, vienam Dzūkijos atlikėjui išniro kelio girnelė, tačiau publikoje esantis medikas sėkmingai atstatė ją į vietą.

Kas tapo nugalėtojais bei kokius triukus pademonstravo Dzūkijai atstovaujančio magijos teatro „DiArchy“ iliuzionistai, LNK žiūrovai išvys kitą sekmadienį.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Laidos filmavimo akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Laidos filmavimo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius