Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per šalta meilei

Laba diena. Draugauju su vaikinu, kurį labai myliu, pasitikiu ir jaučiuos saugi. Bet problema ta, kad aš nepatiriu orgazmo, bent jau tokio, koks turėtų būti. Man su juo gera, jis labai rūpestingas ir švelnus, bet jaučiuosi nekaip, kai negaliu atsakyti į jo glamones. Lieku gana šalta, nepateisinu jo lūkesčių. Žinau, kad tai mano problema, bet net neįsivaizduoju ką daryti. Su juo susipažinau daugiau nei prieš dvejus metus, vėliau išsiskyrėme, dabar ir vėl kartu, nors galime matytis tik porą kartų per mėnesį. Lytinį gyvenimą pradėjau visai neseniai. Irena.
Ramunė Pajuodytė
Ramunė Pajuodytė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Sveika, Irena. Rašai, kad neseniai pradėjai lytinį gyvenimą, ir jis vyksta labai jau retai. Jau vien tai turint galvoje, nenuostabu, kad kol kas tu nepatiri orgazmo.

Norėdama patarti konkrečiau, turėčiau žinoti, ar apskritai kada nors esi patyrusi orgazmą ar aistringai reagavusi į prisilietimus, meilės glamones? Ar esi patyrusi orgazmą masturbuodamasi? Ar pati esi atradusi tas vietas, kurios tau kelia didžiausią malonumą? Orgazmą tu gali patirti visų pirma išmokusi patenkinti pati save. Turi atrasti savo ritmą, spaudimo stiprumą ir t.t. Tuomet ir partneriui neturėtų būti sudėtinga pajausti ir prisiderinti prie tavęs. Svarbiausia atsisakyti bet kokių lūkesčių, nereikalauti iš savęs kažką ypatinga pajausti ir pasiekti, nes kuo labiau „kabiniesi“ į tikslą, tuo labiau jis tolsta.

Problema gali glūdėti ir jūsų santykyje, tuo labiau kad pati rašai, jog su savo vaikinu tu išlieki šalta. Iš tavo laiško nelabai aišku, kodėl ir kieno iniciatyva išsiskyrėte, taip pat – kodėl galite matytis tik du kartus per mėnesį. Gal tu jauti jam kokią nors nuoskaudą, apmaudą? Sakai, kad juo pasitiki, bet kaip jautiesi dėl to, jog susitinkate taip retai? Gal paprasčiausiai per išsiskyrimo laiką tu atitolsti, ir tau reikia tarsi iš naujo prie jo priprasti? Ir apskritai, ar gali visiškai atsipalaiduoti su savo vaikinu, ar nejauti kokios nors įtampos?

Galbūt visi šie klausimai – ir tavo pačios bandymai į juos atsakyti – bent šiek tiek padės atskleisti tavo problemos priežastis. Nenusimink, geriau patyrinėk save.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius