Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per vestuves Šeduikytė ir Bareikis pakrikštijo ir sūnų (atnaujinta 18.21 val., nuotraukos)

Trečiadienio popietę Jurga Šeduikytė ir jos mylimasis Vidas Bareikis jiems svarbioje vietoje Juodkrantėje sumainė aukso žiedus. Tuo pat metu muzikalioji pora sugalvojo pakrikštyti ir beveik metukų sūnelį Adą.
Jurgos Šeduikytės ir Vido Bareikio vestuvės
Įsimylėjėliai Juodkrantėje nusprendė atšvęsti ne tik vestuves, bet ir sūnaus Ado krikštynas. / Ginos Kubiliūtės/15min nuotr.

„Vestuvėms pasirinkome Juodkrantę, nes čia mes susipažinome ir todėl be galo mylime Neringą, – po santuokos ir krikštynų ceremonijos šviesdami laime pasakojo jaunavedžiai. – Vestuvių datą bandėme pritaikyti prie sūnaus Ado gimtadienio – poryt jam sukaks metai. Sumanėme kartu ir jį pakrikštyti, davėme jam šventą antrą – Mykolo – vardą.“

Išėję iš bažnyčios jaunieji mielai sutiko su žurnalistais pasidalyti džiaugsmingomis nuotaikomis.

„Šios vestuvės mums nebuvo formalumas. Tai svarbu, bet niekas nepasikeitė. Mes norėjome ramios ir gražios šventės“, – sakė Jurga, pasilikusi savo pavardę ir dar pridėjusi vyro.

Dėl medaus mėnesio jaunavedžiai tikino dar nėra apsisprendę.

„Šiemet planuojame turėti medaus mėnesį. Jau prieš tai turėjome medaus savaitę. Kol kas gvildename, kaip praleisime medaus mėnesį. Pirmiausia medų kopinėsime Lietuvoje, o vėliau – kaip Dievas duos“, – prognozavo jaunikis.

Šventės kaltininkai pasakojo, kad nenorėjo tradicinio stalo, todėl sugalvojo svečius pakviesti į gamtą valgyti čili sriubos, kurią profesionaliai ruošia Jurgos brolis. Vėliau jauna šeima ketino persikelti prie jūros valgyti ledų ir pramogauti.

„Vakare savo svečiams padovanosime improvizuotą koncertą“, – planais dalijosi J.Šeduikytė su V.Bareikiu ir patikino, kad jaučiasi be galo laimingi.

Muzikos žvaigždžių santuokos liudininkais tapo per 60 svečių: artimieji, draugai ir scenos kolegos. Jie daugiausia sutuoktiniams dovanojo vokelius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius