Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perminaitės antsvoris – septyni kilogramai

Žurnalui „Privatu!“ dainininkė Viktorija Perminaitė papasakojo apie antsvorį. Mergina teigia dėl to smarkiai išgyvenanti.
Viktorija Perminaitė
Viktorija Perminaitė / TV3 nuotr.

„Niekada gyvenime nebuvau tokia stambi, todėl ir kremtuosi“, – leidiniui kalbėjo atlikėja.

Paklausta, kodėl auga nereikalingi kilogramai, nors griežtai rūpinasi mitybos režimu, Viktorija atviravo: „Manau, viskas yra dėl to, kad pastaruosius 10 metų gyvenau labai aktyviai. Sportuodavau, be to, nuolat skubėdavau: repeticijos, koncertai. Praėjusį pavasarį viskas sustojo, o aš pradėjau gyventi ramiai, net pasyviai. Natūralu, kad svoris pradėjo augti. Be to, man greitai bus 30 metų. Hormonai ir kiti dalykai – juk moters gyvenimas su metais labai keičiasi, lėtėja medžiagų apykaita.“

Paklausta, kiek papildomų kilogramų jaučiasi turinti, V.Perminaitė tikino, kad anksčiau kankino net 11 kilogramų antsvoris. „Kelis pavyko numesti, todėl dabar antsvoris yra apie septyni kilogramai“, – atskleidė V.Perminaitė.

Dainininkė pasakojo, kad dėl padidėjusio svorio net buvo apėmusi depresija. „Kai reikia nueiti iki parduotuvės, o tu net netelpi į treningines kelnes. Čia yra baisu! Aš jau nekalbu apie drabužius, kuriais norisi pasipuošti einant į kokį vakarėlį – apskritai į nieką netelpu“, – leidiniui kalbėjo Viktorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius