-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Persivalgiusią Katunskytę gaivino Egipto gydytojai

LNK realybės šou „Pirmą kartą su žvaigžde“ tęsia dainininkės Vitalijos Katunskytės nuotykių epopėją iš Egipto su pakeleive Ligita, kurią pirmą kartą susitiko prieš pat skrydį Vilniaus oro uoste. Jau pirmoji atostogų diena neapsiėjo be nemalonių nutikimų.
Vitalija Katunskytė
Vitalija Katunskytė / LNK nuotr.

Keliautojų akys apraibo nuo viešbučio restorano gausybės neregėtų skanumynų. Čia Vitalija pamiršo savo dietas, skrandžio siaurinimo operaciją ir ragavo viską iš eilės. Po sočios vakarienės sustreikavo žvaigždės sveikata ir dainininkė atsidūrė ligoninėje. Kaip viskas klostėsi toliau?

Šį trečiadienį žiūrovai pamatys, kaip Vitaliją gaivino Egipto gydytojai. Žvaigždė pasipasakojo, kaip, nemokėdama susikalbėti su ją slaugančia sesele, paslapčiomis spruko į tualetą su visa lašine ir švirkštu venoje. Kiek vėliau, jau pasveikusi, Vitalija iš tos laimės, kad pagaliau gali vykti namo, uždainavo gydytojui tokią serenadą, kad vos neišbyrėjo ligoninės langai. Gydantis gydytojas buvo beveik pritrenktas ir dar ilgai negalėjo pratarti nė žodžio.

Po to, kai pagaliau pavyko ištrūkti į laisvę, keliautojos patraukė į kelionę po dykumą su kupranugariais. Kaip sekėsi Vitalijai Katunskytei su jais susikalbėti? Neįtikėtina, bet vieno iš kupranugarių vardas buvo Radžis, tad Vitalija Katunskytė kaip mat rado bendrą kalbą. Į vakarą prasidėjo pilvo šokiai ir kitos linksmybės, kuriose lietuvaitės nepraleido progos sudalyvauti. Vitalija Katunskytė su savo pakeleive judino savo pilvus iš širdies.

Dar daugiau kitų nuotykių iš Egipto jau trečiadienį, 20.30 val., laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius