Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petras Gražulis apie naujausią incidentą su Birute: „Aš ją palaikau“

Kaip galėjo nutikti, jog po paviešintų Birutės gražių vaizdų, kuriuose Petras Gražulis smagiai leidžia laiką su dukryte, penktadienio rytą Birutė atsidūrė policijoje surakinta antrankiais ir dar su guzu kaktoje?
Petras Gražulis ir Birutė Navickaitė
Petras Gražulis ir Birutė Navickaitė / 15min nuotr.

Petras į svečius pabūti su dukrele ir su jos mama visada atvyksta ne tuščiomis – lepina dukrą žaislais ir dovanėlėmis. Tik šį kartą be lauktuvių dukrytei, Petras atsinešė ir vyno... Tačiau idiliškas vakaras baigėsi labai netikėtai – ryte Birutė pasigedo dukrytės. Moteris išsigando, kad Petras pagrobė jos vaiką.

Pati Birutė apie tai, kas nutiko tą vakarą nelabai ką prisimena: „Čia atsimenu, čia ne“, – TV3 televizijos laidoje „Prieš srovę“ pasakojo savo keistą būseną Birutė ir tikino, jog taip dar niekada nėra buvę. Moteris įtaria, kad tokią būseną lėmė jos geriami vaistai ir vynas.

Birutės ir Petro istorijoje niekada netrūko dramų ir pykčių. Tačiau, ne ši kartą. Net šioje keistoje ir ne labai malonioje situacijoje vyras palaiko savo vaiko motiną.

„Aš manau, kad Birutė viską susitvarkys. Visko gyvenime pasitaiko. Visiems visko būna. Bus gera mama ir toliau prižiūrės dukrą. Aš palaikau visuose gyvenimo atvejuose. Visi gali suklupt. Tai žmogiška. Pati Birutė kalta, kad viską kelia į facebook‘ą ir ieško užtarimo, nors pati tikrai ne visada būna teisi. Bet turiu ją palaikyti, nes ji yra dukros mama“, – kalbėjo politikas.

Panašu, kad Petro palaikymas svarbus į nemalonią padėtį pakliuvusiai Birutei. „Petras mane supranta. Nors truputį ir barė. Daugiau taip nenutiks. Reikia gyventi toliau“, – kalbėjo moteris.

Kas nutiko tą vakarą tarp Petro Gražulio ir Birutės, kaip vaiko mama atsidūrė policijos komisariate, kokie dabar tarp jų santykiai – žiūrėkite šį vakarą laidoje „Prieš srovę“ – 19.30 val. per TV3!

TAIP PAT SKAITYKITE: Neblaivi B.Navickaitė po muštynių su pareigūnu laukia greitosios: neslepia jį pavadinusi „ryžu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius