-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Petruškevičiaus draugė išpasakojo visas smulkmenas (apklausa, nuotraukos)

Žinoma ponia, dalyvavusi bene daugiausia visuomenės dėmesio sulaukiančio stilisto Manto Petruškevičiaus gimtadienio vakarėlyje prabangiame Vilniaus viešbutyje „Stikliai“, portalui 15min.lt papasakojo visas aukštuomenės vakarėlio smulkmenas telefonu, kai kėlė šampano taurę šventei dar nepasibaigus.
M.Petruškevičiaus dama - Mis Lietuva 2008-ieji Gabrielė Martirosianaitė.
M.Petruškevičiaus dama - Mis Lietuva 2008-ieji Gabrielė Martirosianaitė. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tiesa, moteris nepanoro, kad jos pavardė būtų skelbiama, tačiau telefonu dar šurmuliuojant iškilmingam vakarėliui papasakojo, kaip viskas vyko.

„Jubiliatas šiek tiek vėlavo, apie 10–15 minučių. Pirmieji svečiai pasirodė anksčiau nei jis pats“, – pasakojimą pradėjo ponia.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./A.Valentaitė
Koks vakarėlis be Astos Valentaitės?!

Moteris gyrė vaišes ir vardijo, ką jubiliatas patiekė svečiams: „Vaišino šampanu, braškėmis, vandeniu ir užkandžiais. Kažkas panašaus į sušį“, – atskleidė pašnekovė.

Moteris negailėjo komplimentų ir užkandžius svečiams siūliusiems padavėjams. „Užkandžius nešioja labai gražūs vyrukai, visus vaišina. Žodžiu, taip: užkandžius nešioja, o braškės – sudėtos ant stalų“, – detalėmis dalijosi visuomenei žinoma ponia.

„Sako, kad iš viso į Mantuko gimtadienį susurinko apie 120 žmonių. Patikėkite, šioje erdvėje, kur dabar esame, išties svečių atrodo net labai daug. Visi bendrauja, plepa, linksminasi“, – pasakojo ji.

Ponia buvo pakerėta ją bei kitus vakarėlio svečius prie „Stiklių“ pasitikusių fotografų

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./L.Graužinienė.
„Darbietė“ Loreta Graužinienė žino, kokias gėles reikia dovanoti Mantui.

dėmesio. Oi, kad jūs žinotumėte, kaip viskas čia. Prie įėjimo į „Stiklius“ kiek paparacų buvo! Kaip Holivude, žinokite. Pyškino blykstėmis, akyse temo“, – susižavėjusi kalbėjo dailiosios lyties atstovė.

Pasak M.Petruškevičiaus draugės, jubiliatas gavo be galo daug gėlių. „Gėlių krūvos, baltų lelijų krūvos, rožių krūvos. Mantą visi sveikino, bučiavo“, – kalbėjo pašnekovė.

Ponia atskleidė, kad per vakarėlį jubiliatą lydėjo „Mis Lietuva“ Gabrielė Martirosianaitė. „Ji vilki specialiai „Nijolės“ iš Milano atskraidintą žvynelinę suknelę. Mantas visiems pasakojo, kad suknelė kainavo 200 000 litų, bet iš tiesų ji kainavo tik apie 3000 litų“, – tikino Manto draugė.

Kaip pasakojo šventėje dalyvavusi moteris, bene vieninteliai M.Petruškevičiaus gimtadienyje dalyvavę politikai buvo Darbo partijai priklausantys Viktoras Uspaskichas ir Loreta Graužinienė.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./M.Petruškevičius
Nejaugi taip ir liks mįsle, kas Mantui dovanojo šį glėbį raudonų rožių?

„Gėlių krūvos. Kažkas padovanojo, bijau pameluoti, bet turbūt tokio dydžio, kad jūs rankomis apglėbti galėtumėt, raudonų rožių kalną. Mįslė! Neaišku, kas tiek gėlių Mantui dovanojo, nes buvo prisegtas tik raštelis su prierašu: „Sveikinu su gimtadieniu.“ Nesuvokiamas glėbys rožių, perrištų kaspinu“, -–atskleidė moteris.

„Ir dar žinokite, šoko balerina, viskas taip gražu ir miela, visi taip gerai nusiteikę buvo, pasaka“,  susižavėjimo neslėpdama kalbėjo M.Petruškevičiaus vakarėlio viešnia.

Likus 10 minučių iki 23-ios valandos buvo prapjautas M.Petruškevičiaus gimtadienio tortas. „Žinokite, jau liko tik patys ištikimiausi, ištvermingiausi Mantuko draugai, tuoj valgysime tortą, va kaip tik pjauna dabar“, – krizendama pasakojo ponia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius