Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Pikaso“ narys Rokas Laureckis susituokė su čiuožimo trenere Aida Rybalko

Grupės „Pikaso“ narys Rokas Laureckis (25) prisiekė amžiną meilę. Saulėtą ketvirtadienio popietę atlikėjas susituokė su čiuožimo trenere Aida Rybalko (26).
Rokas Laureckis ir Aida Rybalko
Rokas Laureckis ir Aida Rybalko / Anos Rosso nuotr.

Rokas ir Aida prie altoriaus nusprendė žengti po penkerių metų draugystės.

Dar prieš šventę siuntinėdami kvietimus į vestuves, Rokas ir Aida svečiams pateikė ir vieną prašymą – nedovanoti jiems gėlių. Vietoj kvepiančių puokščių pora paprašė atnešti maisto gyvūnėliams, kurį vėliau padovanos prieglaudai.

Po didžiosios šventės jaunavedžiai planuoja porai savaičių išvykti į šiltus kraštus kopinėti medaus.

Anos Rosso nuotr./Rokas Laureckis ir Aida Rybalko
Anos Rosso nuotr./Rokas Laureckis ir Aida Rybalko

Prieš didžiąją gyvenimo šventę vaikinui tradiciškai buvo surengtas ir bernvakaris. „Pikaso“ vyrukai įtikino Roką, jog reikia keliauti į filmavimą, tačiau tai tebuvo gudriai suregztas planas. Vaikinai su draugais keliavo žaisti dažasvydžio Kauno apylinkėse, o vėliau linksmai važiavo į Klaipėdą, kur grupės prodiuseriai broliai Bendžiai jau buvo išnuomoję didelį pramoginį laivą.

Besisupdami ant bangų draugai laiką leido tikrai vyriškai – stebėjo „Žalgirio“ ir CSKA krepšinio rungtynes. Linksmą šventę vyrukai baigė sodyboje netoli Šiaulių, tad paskutinis pasispardymas prieš vestuves buvo tikrai vykęs.

Anos Rosso nuotr./Rokas Laureckis ir Aida Rybalko
Anos Rosso nuotr./Rokas Laureckis ir Aida Rybalko

Pora susižadėjo praėjusių metų kovo mėnesį. 15min Rokas Laureckis yra pasakojęs, kad po sužadėtuvių vestuvių iškart neplanavo, todėl teko palaukti kiek ilgiau nei metus, kai jiedu galiausiai vienas kitam prisiekė amžiną meilę.

„Atsikėlus ryte išėjome pasivaikščioti, užlipome ant kalvos, kur atsiveria labai gražus vaizdas. Ir tada išdrįsau ištraukti žiedą. Labai jaudinasi, bet galiausiai pasiryžau, nes juk mano žmogus“, – sužadėtuves prisimena „Pikaso“ grupės narys Rokas Laureckis.

Grįžus po medaus mėnesio Roko lauks didysis metų koncertas – turo „18+“ baigiamasis pasirodymas Palangos koncertų salėje liepos 20 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius