Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Piktoji TV laidų teisėja Ieva: „Šis įvaizdis padėjo užsidirbti, bet sugadino asmeninį gyvenimą“

Ieva Jackevičiūtė, visuomenei geriau žinoma Norkūnienės, o dar seniau Šimukauskienės pavarde, šiandien atrodo gerokai pasikeitusi nuo to laiko, kai išgarsėjo televizijoje. Aštrialiežuvė televizijos laidų vedėja, LNK šokių projekto „Kviečiu šokti” komisijos narė, prieš septynerius metus kėlusi siaubą ne vienam projekto dalyviui, šiandien atrodo kur kas ramesnė. Trumpų plaukų šukuoseną pakeitė ilgos moteriškos garbanos, moteris dar labiau sulieknėjo.
Ieva Jackevičiūtė
Ieva Jackevičiūtė / „Nuo... Iki...“ nuotr.

Šiandien Ieva patikina iš tiesų besijaučianti visai kita moterimi, nei buvo pažįstama televizijos žiūrovams. Prieš dvejus metus išsiskyrusi su dešimčia metų jaunesniu šokėju Adomu Norkūnu, Ieva sako nuėjusi ilgą savęs paieškų kelią, kad atrastų vidinę harmoniją ir vėl pagaliau pasijustų esanti ne tik mama ir namų šeimininkė, o ir šio to verta moteris.

„Mano įvaizdis televizijoje padėjo labai gerai užsidirbti, bet sugadino asmeninį gyvenimą”, – pirmadienį LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ prisipažino dukart išsiskyrusi Ieva. Ji neslepia, šiandien esanti viena, be širdies draugo.

Ieva Jackevičiūtė
Ieva Jackevičiūtė

„Iš tikrųjų tas įvaizdis, kuris buvo televizijoje per šou projektus, tik pakenkė. Iki šiol žmonės turi labai neigiamą nuomonę: „Oi, čia šita bjauri, pikta, fui, kaip ji man nepatinka, net negaliu klausyti, ką ji šneka!“ Būtent tokį įvaizdį pasirinkti ir jam atstovauti viešumoje iš tikrųjų tai buvo drąsus pasirinkimas”, – sako Ieva.

Po aistringos meilės, užsimezgusios šokių projekte, ir ketverius metus trukusios santuokos šiandien Ieva gyvena viena su dviem jos ir Adomo atžalomis – penkerių dukra Adriana ir dvejų sūnumi Jonu Ąžuolu.

Ieva neslepia – būti tokių mažų vaikų vieniša mama yra išties labai sunku – itin sveikai besimaitinančiai Ievai reikia ne tik suspėti po darbų pagaminti vaikams vakarienę, bet ir pasukti galvą, kaip uždirbti pakankamai, kad būtų ką padėti ant stalo.

Ieva – tikra perfekcionistė visose gyvenimo srityse. Ne veltui šiandien aktorė dar lieknesnė nei tuomet, kai dar neturėjo vaikų. Bandelių ir duonos Ievos namuose nerastume. 38-erių moteris praktiškai nevalgo mėsos, tačiau vaikams pasiūlo, o alkoholio nevartoja daugiau nei penkiolika metų. „Man tai įprastas gyvenimo būdas, darau tai ne dėl mados, kaip dabar įprasta. Alkoholio esu ragavusi tik studijų laikais”, – sako Ieva.

Po skyrybų Ieva visa galva pasinėrė į darbų sūkurį. Šiuo metu ji studijuoja antrą magistrą – šį kartą teatro meną, dėsto Lietuvos muzikos ir teatro akademijos studentams. Taip pat Ieva džiaugiasi atradusi Lietuvoje naują itin unikalų žanrą – teatrą kūdikiams ir vaikams, kuriems nereikia ramiai sėdėti ir žiūrėti viso spektaklio.

Ieva sako, kad jaučiasi kur kas geriau režisuodama spektaklius vaikams, vesdama teatro užsiėmimus mamoms ir kūdikiams naujai įsikūrusiame teatre „Pradžia” nei praleisdama visą dieną namuose prie puodų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius