Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pikul tapo apsinuoginusia televizijos laidos vedėja

Oksana Pikul šį trečiadienį debiutuoja LNK humoro laidoje „Karštas vakarėlis“. Naują laidą mergina ves su visomis „Olialia pupytėmis“.
Oksana Pikul
Oksana Pikul nesigėdija savo nuogo kūno. / .

„Jaučiu didelį malonumą vesdama televizijos laidas. Su savo merginomis kursime seksualių, linksmų ir... laisvų merginų įvaizdį. Bus karšta. Bus daug nuogo kūno“, – žada Oksana Pikul.

Slaptos kameros žanro laida ypač tinka Oksanai – neseniai ji pati buvo pagauta žurnalistų, kurie internete rado publikuotas visiškai nuogos Oksanos nuotraukas...

Oksaną ir visas „Olialia puputes“ vedėjomis išrinko žiūrovai. Jie rinkosi iš trijų variantų: „Olialia“ dvynių Dovilės ir Deimantės bei „Olialia“ juodaplaukės Jolitos.

Nuo šiol kiekvieną trečiadienio vakarą televizijos žiūrovai galės išvysti seksualiausiomis tituluojamas grupės „Olialia pupytės“ merginas nauju amplua. „Karštame vakarėlyje“ žiūrovus kaitins ne tik O.Pikul, bet ir Skaistė Steikūnaitė bei Marina Daščenka.

„Jau šiandien vakare kviečiu visus žiūrėti laidos „Karštas vakarėlis“ premjerą. Šį kartą posakis „pirmas blynas prisvilęs“ nepasiteisino, nes pirmą laidą nufilmavome gana greitai ir viskas buvo gana gerai, nors Marinai toks darbas televizijoje buvo pirmas“, – pasakojo O.Pikul ir patikino, kad darys viską, jog kiekviena laida būtų vis įdomesnė ir seksualesnė.

Erotika gali būti ne tik graži, bet ir juokinga. Tai ir įrodo slaptos kameros žanro laida „Karštas vakarėlis“. Atėjote susileisti vaistų, nusimaunate kelnes, atsigulate... ir staiga prieš jus graži medicinos sesuo pradeda seksualiai nusirengti... Kaip reaguosite? Per valiklio prezentaciją mergina ant  marškinėlių užsipila pomidorų padažo ir juos nusirengia, kad parodytų jums, jog dėmę pavyks kuo puikiausiai išskalbti... Ką darote? Kaip reagavo atsitiktinai į erotiškos slaptosios kameros objektyvą patekę žmonės, parodys LNK vakaro desertas – nauja laida „Karštas vakarėlis“, kuri bus rodoma trečiadieniais 22.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius