Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pilvelytė: motinystei atiduodu visą save (nuotraukos)

Prieš daugiau nei du mėnesius dukrelės susilaukusi dainininkė Aistė Pilvelytė išėjo į viešumą – jauna mama, nesijaudindama dėl priaugusių dešimties kilogramų, sudalyvavo laidos „Supertortas“ filmavime.
Aistė Pilvelytė
Aistė Pilvelytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 3 Mama Kūdikis Vaikai

„Aš labai labai visų jūsų pasiilgau, nes po 2,5 mėnesių pirmą kartą išėjau į eterį“, – džiaugsmo ir ilgesio neslėpė dainininkė.

„Supertorto“ šeimininkas Algis Ramanauskas greitai patraukė atlikėją per dantį, žiūrovams neva paaiškindamas, kodėl A.Pilvelytė sutiko dalyvauti jo laidoje.

„Iš tikrųjų Aistė buvo apgauta, kad čia bus eilinis „Eurovizijos“ filmavimas“, – garsų visų dalyvių ir už kadro sėdinčiųjų juoką sukėlė „laidos vedėjas bei roko dainininkas“.

Prieš filmavimą A.Pilvelytė šypsodamasi paprašė pakeisti jai kėdę, nes toji, anot naujai iškeptos mamytės, „neišlaiko priaugusių dešimties kilogramų“. Švytinčiomis akimis Aistė prisipažino, kad per filmavimą jos mintys dažnai nuklysdavo pas jos laukiančią dukrelę Ugnę.

„Motinystė pačioje pradžioje reikalauja didžiulių pastangų, kol kas tam visą save atiduodu ir visą laiką būnu su vaikučiu, – 15min.lt sakė A.Pilvelytė, pridūrusi, kad mažyle rūpinasi be papildomos pagalbos – tik su vyru. – Naktimis tenka keltis ir maitinti, todėl tikrai jaučiuosi pavargusi, trūksta miego – svajoju, kad kas man leistų visą naktį neatsikėlus pramiegoti. Bet šiaip dukrytė rami, tik kartais parėkia.“

Atlikėja prisipažino, kad būti užsidarius namuose nėra lengva ir ji tikrai džiaugiasi pamačius kolegas, tačiau kada sugrįš į koncertinę veiklą dar nežino.

„Nežinau, yra visokių minčių, pasiūlymų. Dabar labai intensyviai galvoju, ar čia greitai sugrįžti, ar dar pabūti su vaikučiu, nors viską galima suderinti. Manau, kad iki penkių mėnesių reikia dar pabūti su vaikučiu, o nuo pusės metų bus galima kažką galvoti, – mintimis dalijosi jauna mama. – Jau kuris laikas užmiršau visus draugus, kolegas, nes nuo ryto iki vakaro būnu su vaiku. Visų labai pasiilgau. Bet visi žino, kad tai yra laikina.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius