-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pinigų stygius žlugdo Kilkuvienės šeimos santykius

Viena po kitos besikaupiančios buities problemos. Rūpestis dėl to, kad ji – moteris pačiame jėgų žydėjime – nebeturi darbo. Kad prieš septynerius metus pradėtos svajonių namo statybos stovi vietoje. O pinigų stygius negailestingai žlugdo šeimos santykius. Lyg to būtų maža, buvusiai televizijos laidų vedėjai Aušrai Kilkuvienei likimas neseniai atsiuntė dar vieną išmėginimą. Vos keletą kartų pasirodžiusi LNK „Žvaigždžių duetuose“ ir pasidžiaugusi į jos gyvenimą sugrįžusiu dėmesiu bei pripažinimu, Aušra tapo skaudžios ir visiškai banalios nelaimės įkaite – lūžo koja.
Aušra Kilkuvienė
Aušra Kilkuvienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ar prieš trejetą savaičių netikėtai patirta Aušros Kilkuvienės trauma jau paskutinė nesėkmė šiais metais? O gal lemtis buvusiai televizijos žvaigždei yra paruošusi dar didesnių išmėginimų? Ir kokios nuojautos turėjo kamuoti šią moterį, jeigu ji, lydima LNK laidos „Gyvenimas pagal moteris“ kamerų, išeities sutiko ieškoti... būrimo salone?

Kokius metus Aušrai Kilkuvienei išpranašavo garsi Kauno būrėja? Ar tiesa, jog vardan eterio buvusi televizijos žvaigždė buvo nusprendusi netgi pasidaryti plastinę operaciją? Ir ar gali būti, kad profesinis „bankrotas“, kaip sklido gandai, Aušrą ištiko vien dėl to, jog ji – nesugyvenamo charakterio?

Atviras pasakojimas apie nelengvas užgesusios eterio žvaigždės dienas ir darbo paieškas laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ – jau antradienį 21 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius