Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pinup Girls“ kalėdinis sveikinimas gerbėjams: „Jaukių, ramių, kupinų meilės, supratimo ir džiaugsmo Jums švenčių“

Merginų grupė „Pinup Girls“ – dainininkės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė – artėjant didžiosioms metų šventėms skuba pasveikinti savo gerbėjus. Žmonės.lt skaitytojams skelbia „Pinup Girls“ jiems parašytą kalėdinį laišką.
„Pinup Girls“
„Pinup Girls“ / Dariaus Gražio nuotr.

Kiekvieni metai – labai skirtingi. Su įvairiausiais pakilimais, nuopoliais ir atradimais. Šie metai mums – ypatingi. Rodos, kad nebuvo nė vienos dienos, kuomet sustotume ir galėtume leisti sau patinginiauti. Debiutinio albumo pristatymas plačiai visuomenei, daugiau nei 120 koncertų per nepilnus 3 vasaros mėnesius, internetiniame puslapyje nesuskaičiuojamai greitai kylantis gerbėjų skaičius ir pasikeitusi grupės sudėtis... Kaip mes juokaujame, moteris toks jau sutvėrimas, kad niekada nežinosi kada ji gali trenkti durim ir išeit. 

Dėliodamos bendras mintis ir rašydamos šį dienoraščio lapą savo klausytojams, nusprendžiam vieningai, kad mes gyvenam puikius, galbūt kieno nors pavydimus, gyvenimus. Žinom, kad yra kažkas, kas mūs dievina. Yra kažkas – kas nemėgsta, bet mes abi džiaugiamės, kad visada išlikom tokiom pat merginom. Tiesiog Viktorija ir Simona. Išmokom atlaikyti piktas komentatorių replikas, bet pripažįstam, kad kartais paskaitom komentarus, kai norim pasikelti sau nuotaiką. Visada įdomu ką žmonės sugalvos naujo :) Juk dabar, rodos, visi žmonės yra šou pasaulio žinovai, ekspertai ir nors niekada gyvenime nestovėję scenoje, bet patys pirmi išsako savo kritiką apie vokalinius sugebėjimus, laidų vedimą, elgesio normas ar stilių. 

Už kelių dienų – pačios gražiausios ir jaukausios šventės metuose. Žinoma, mums tai – pats darbymetis. Visas šventes, išskyrus Šv. Kūčias, praleisime koncertuodamos, bet mes, liaudiškai sakant, nebėdavojame :) Šiuo trumpučiu laišku norime pasveikinti visus su artėjančiomis Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais metais. Palinkėti tarpusavio supratimo, nuoširdumo vienas kitam, jaukumo namuose ir nesibaigiančios harmonijos Jūsų šeimose. Tegul kiekviena naujų metų diena Jums būna ypatinga ir atnešanti sėkmę. Mokėkime džiaugtis viskuo ką turime ir niekada nepamirškime savo artimiausių žmonių. Visada prisiminkime, kad rodydamas pirštu į ką nors, likusius pirštus pirmiausia rodysi į save. 

Jaukių, ramių, kupinų meilės, supratimo ir džiaugsmo Jums Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų. 

„Pinup Girls“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius