Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pinup Girls“ merginos skelbia konkursą „Para su gerbėju“

Viena populiariausių merginų grupių „Pinup Girls“ vėl ruošia staigmeną savo gerbėjams. Nuolat koncertuojančios, gyvenančios ypatingai įtemptu ritmu atlikėjos siūlo vienam išrinktajam ar išrinktajai pajusti dainininkių gyvenimo tempą.
„Pinup Girls“
„Pinup Girls“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Praėjusiais metais sugalvojom suorganizuoti labai linksmą konkursą „Para su „Pinup Girls“ ir jis buvo labai nuotaikingas ir kupinas įspūdžių, todėl nusprendėme šiais metais pasinerti į tuos pačius ir dar įdomesnius nuotykius“, – prisiminimais dalinasi Viktorija Sutkutė.

Atrankos būdu buvo išrinktas vienas laimingasis ir daininkės visą dieną praleido kartu su savo gerbėju. „Toks mūsų organizuojamas konkursas yra iš dalies išbandymas ir mums pačioms, nes į savo darbo „virtuvę“ įsileidžiame visai nepažįstamą žmogų, bet visa tai – beprotiškai įdomu. Manau, kad kitiems žmonėms irgi įdomu sužinoti, pamatyti kaip viskas būna iš tikrųjų“, – sako Simona Nainė.

„Šią dieną turėsime net tris koncertus skirtinguose Lietuvos miestuose, tad ištvermė, kantrybė ir gera nuotaika – būtina. Konkurso taisyklės – labai paprastos. Asmuo turi būti pilnametis. Visi norintys dalyvauti ir laimėti, po mūsų nuotrauka „Facebook“ svetainėje „Pinup Girls“ puslapyje turi rašyti komentarus, kodėl būtent jis ar ji turi laimėti. Balandžio 22 dieną originaliausio ir įdomiausio komentaro autorius bus skelbiamas laimėtoju (-a) ir Balandžio 25 dieną, visą parą gyvens kartu su mumis“, – taisyklėmis dalinasi „Pinup Girls“.

VIDEO: „Pinup Girls“ metė iššūkį savo gerbėjams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius