Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pinup Girls“ narė Ieva apdaužė automobilį ir vos neliko be piršto

„Nežinau, už ką čia Dievulis mane baudžia. Matyt, kažkokioms mergšėms barakudoms ką nors bloga pridariau, kad dabar dėl savo nuodėmių turiu kentėti“, – sako pragarišką nesėkmių ruožą išgyvenusi grupės „Pinup Girls“ narė Ieva Ambrazaitė.
Sužalotas Ievos pirštas
Sužalotas Ievos pirštas / Asmeninio archyvo nuotr.

Kaip rašoma pranešime spaudai, mergina dėl savo klaidos neteko galimybės išvykti padirbėti į Italiją, vėliau avarijoje apgadino savo automobilį ir vos neprarado piršto.

„Būna dienų lyg tyčia... Aš irgi tokią turėjau. Prieš porą dienų vos atsikėlusi pagalvojau, kad kažkas ne taip. Viduje jaučiau, kad bus prasta daina. Intuicija manęs neapgavo – manęs laukė daug išbandymų, – pradeda pasakoti mergina. – Per savo neapdairumą susivėlinau į svarbų susirinkimą darbe. Ten sprendėsi mano likimas. Buvo svarstoma, ar atverti man didesnes galimybes ir išsiųsti stažuotis į Italiją. O aš į tą susirinkimą vėlavau ir netekau galimybės išvykti svetur“, – atsidūsta I.Ambrazaitė.

Tačiau čia merginos bėdos tik prasidėjo.

„Atskubėjusi į stovėjimo aikštelę šalia savo darbovietės ieškojau laisvesnės vietelės. Radau vieną nedidelę. Bandžiau parkuoti transporto priemonę. Kadangi iš dešinės man buvo itin prabangi mašina, todėl savąjį automobilį glaudžiau arčiau seno „Volkswagen Golf“. Tada netikėtai išgirdau baisų garsą. Supratau, kad „sukaliau“ automobilį“, – nemalonią situaciją prisimena pašnekovė.

Mergina avarijos metu apgadino savo apynaujį 2007 metais pagamintą „Renault Megane“.

„Pirmosios mintys, padarius avariją, buvo sprukti iš įvykio vietos. Galvojau, kad tai bus geriausia išeitis, tačiau vėliau pabudo mano sąžinės balsas. Šiaip ne taip susiradau apdaužyto „Volkswagen Golf“ vairuotoją. Labiausiai bijojau, kad transporto priemonės savininkė – nusivylusi namų šeimininkė. Mano dideliam džiaugsmui, atsitrenkiau į simpatiško jaunikaičio automobilį. Iš karto jam prisipažinau, jog netyčia „pabučiavau“ jo automobilį. Jis reagavo normaliai, susitvarkėme visus formalumus ir išvykau namo“, – pasakoja „Pinup Girls“ narė.

Ieva jau galvojo, kad pakankamai tą dieną prisikentėjo ir svajojo tik apie sočią vakarienę ir poilsį.

„Nusprendžiau pasigaminti vegetariško maisto. Tarkavau obuolį, kai netikėtai pajutau žvėrišką skausmą. Tarkoje liko pusė mano piršto. Kraujas fontanais tiško, visą naktį negalėjau jo sustabdyti“, – atvirauja dainininkė.

Laimė, šalia jos tą vakarą buvo mylimasis radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius iš ZIP FM. Jis nuramino savo širdies draugę.

„Tą naktį meilė išgelbėjo mane“, – šypteli Ieva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius