-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė sukūrė vlogus parodijuojantį vaizdo įrašą

Internete sparčiai plinta namų sąlygomis nufilmuoti asmeniniai, dienoraščio tipo vaizdo įrašai, populiariai vadinami vlogais. Atsiranda vis daugiau norinčių papasakoti, ką jie veikia per dieną, vaizdo kamera fiksuoja buitiškiausias ar intymiausias gyvenimo detales ir taip tikisi sudominti milijonus žiūrovų visame pasaulyje.
Viktorija Sutkutė
Viktorija Sutkutė / Laimos Kavaliauskaitės nuotr.

Pastaruoju metu internautai sparčiai dalijasi „Monikuko blogo“ įrašais, kuriuose jauna mergina pasakoja asmeniškiausias savo gyvenimo detales, kurios, švelniai tariant, anaiptol ne visiems turėtų rūpėti.

„Sveiki, mylimukai“, – į savo pasiekėjus krepiasi „Monikuko blogo“ autorė. Jos vaizdo įrašuose – gausu mažybinių žodžių, kone kiekviename sakinyje ji vartoja deminutyvus.

VIDEO: Monikuko blogas#5

Prieš porą dienų pasirodžiusiam įrašui neliko abejingi ir Lietuvos pramogų pasaulio atstovai. Ne vienas ironiškai pašiepė perdėtai saldžią merginos kalbą, juokėsi iš perdėto atvirumo.

„Papuoliau ir aš. Faina gi“, – savo socialiniame tinkle rašė grupės „Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė ir įkėlė šiam įrašui pačios sukurtą parodiją.

„Labas rytas. Sugalvojau nufilmuoti savo pirmąją video blogą. Mergaitės taip gražiai internete filmuoja, jos tokios fainulkus, tai pagalvojau, kad ir aš neprastesnė“, – sako Viktorija.

Apsivilkusi chalatą ji bandė kurti neva namų atmosferą. Lygiai taip, kaip daro daugelis vlogerių. Linksmiau atrodė sodriu raudonu lūpdažiu paryškintos lūpos. „Tik ką atsikėliau, tai gal mano akytės dar šiek tiek patinę, bet nieko, pasidažiau lūpas, tai gal jūstote tų mano patinusių akyčių“, – šmaikščiai kalbėjo ji.

Savo pirmajame vloge Viktorija kalbėjo apie dalykus. „Man labai įdomu pakalbėti apie dalykus, kurie man rūpi, kuriais kasdien domiuosi. Man labai patinka, kai mergaitės filmuoja savo dieną: kaip eina į parduotuvę, kaip perka sasyskas, kaip ruošiasi baliui. Man labai įdomu. Nes aš nematau, kaip kiti tai daro“, – sarkastiškai kalbėjo ji.

Viktorija taip pat pažadėjo, kad jei jos pirmasis vaizdo įrašas sulauks daugiau nei 12 tūkst. paspaudimų „patinka“, ji sukurs ir vlogo tęsinį. Mergina taip pat paragino visus, kuriems patiko šis įrašas negailėti gerų žodžių, o piktai nusiteikusius komentatorius vijo šalin. „Jei nepatiko, tai nekomentuokit. O šiaip tikiuosi supratote, ką norėjau pasakyti“, – kalbėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius