Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą dieną realybės šou „2 barai“ praleidusi Monika Šalčiūtė sulaukė apkalbų

Sekmadienį vykusioje karščiausio vasaros realybės šou „2 barai“ antrojoje išlikimo kovoje dalyvius nustebino pasitvirtinę gandai – prie projekto prisijungė socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė. Nors naujokę daugelis šou senbuvių priėmė šiltai, už nugaros kai kurie ėmė merginą apkalbinėti – piktinasi, kad gražuolė ima įvedinėti savo tvarką.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Karolio Bakūno nuotr.

Antradienio vakarą televizijos žiūrovams bus parodytas „2 barai“ dienoraštis, kuriame – pirmoji projekto dalyve tapusios M. Šalčiūtės diena. Mergina ne tik apsigyveno bendrose dalyvių patalpose, bet ir kartu dirba bare.

Panašu, kad visai Lietuvai puikiai pažįstama naujokė į realybės šou gyvenimą įnešė nemažai sumaišties. Vieniems M.Šalčiūtės draugija pasirodė įdomi, o kiti pradėjo abejoti merginos sugebėjimais ir pastangomis.

Karolio Bakūno nuotr./Monika Šalčiūtė ir Justinas Jankevičius
Karolio Bakūno nuotr./Monika Šalčiūtė ir Justinas Jankevičius

Naujoji dalyvė užkliuvo jau ir anksčiau neigiamai apie ją pasisakiusiai Enrikai bei sekmadienio išlikimo kovoje nugalėjusiam Aivarui. Jie liko nepatenkinti M.Šalčiūtės elgesiu – kaltina merginą vos atėjus įvedinėjant savo taisykles.

Šiandienos laidoje žiūrovai išvys ne tik M.Šalčiūtės pirmosios dienos projekte akimirkas, bet ir dar vieną skandalą, vėl privedusį dalyvę Vaidą prie ašarų. Intrigante praminta Vaida niekas nebegali pasitikėti, o šįkart ji kaip reikiant išerzino gražuolį Martiną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius