Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą kartą iš „Burbulo“ pašalinta dalyvė

Pirmą kartą „Burbulo“ vedėja Livija Gradauskienė buvo priversta iš žaidimo išprašyti vieną iš dalyvių. 23 metų Inesa, ilgą laiką lyderiavusi užduotyse, turėjo palikti studiją, nes paaiškėjo, kad ji grubiai pažeidė taisykles. Jei kaunietė būtų nediskvalifikuota, ji daugiausiai turėjo galimybių laimėti pagrindinį laidos prizą – skrydžio bilietus dviems. Dėl ko žaidėja raudonavo iš gėdos, „Burbulo“ žiūrovai pamatys šį vakarą.
Livija Gradauskienė
Livija Gradauskienė / „Lietuvos ryto“ TV nuotr.

Panorę dalyvauti šiame „Lietuvos ryto“ televizijos projekte, dalyviai sutinka su „Burbulo“ taisyklėmis: prieš studijos žaidimą jie tris paras nemokamai ilsisi  viešbučiuose, svečių namuose arba kaimo sodybose su sąlyga, kad atsisakys bet kokios informacijos šaltinių ir telefonų bei nesieks tos informacijos išgauti iš kitų. Dalyvis per tą laikotarpį taip pat įsipareigoja nebendrauti su pašaliniais asmenimis, negali pasišalinti iš gyvenamosios vietos, piktnaudžiauti alkoholiu bei vartoti kitas psichotropines medžiagas.

Iki šiol visiems „Burbulo“ žaidėjams tokios taisyklės buvo priimtinos, tačiau šio vakaro laidos dalyviai įsipareigojimams nusižengė. Pirmomis izoliacijos nuo informacijos dienomis trijulė išėjo iš viešbučio „Salos“ į parduotuvę. Įspėti dėl prasižengimo, Edita ir Kęstutis likusias dienas laikėsi visų dalyvavimo taisyklių. Tačiau kaunietė Inesa, matyt, pamiršo, kad yra stebima. Netrukus ji buvo pastebėta su nepažįstamais vyriškiais prie svaigaus gėrimo taurelės, o vėliau ji  kelioms valandoms iš „Salų“ dingo. „Žinau, kad jos kurį laiką nebuvo viešbutyje, net buvo kilusi mintis, ar jos nepagrobė. Kad ir kaip ten būtų, manau, tai yra nesąžininga mano ir Kęstučio atžvilgiu“, – pasakoja kita dalyvė Edita Dapšytė.

Išprašyta iš studijos, Inesa prisipažino, kad tokios pabaigos ir tikėjosi. „Man labai gėda prieš gimines ir artimuosius bei, kad visa tai bus parodyta per televizorių“, – išgyveno mergina. Ji tikino, kad jokios sau naudingos informacijos iš sutiktų vyrų neišgirdo. 

Šį vakarą laidos žiūrovai taip pat išvys, kaip pašalintos Inesos konkurentė – būsima tikybos mokytoja Edita, „Burbule“ drąsiai nusimetė drabužius prieš fotoobjektyvą.

Iki šiol „Lietuvos ryto“ televizijos projekte savo sąmojį bei sėkmę išbandė 51 žaidėjai, šiuo metu nuo informacijos izoliuoti yra 6 dalyviai. Norą dalyvauti „Burbule“ jau pareiškė daugiau kaip 2000 Lietuvos gyventojų.

Beprotiškų naujienų laida „Burbulas“ – kartu su Livija Gradauskiene kiekvieną darbo dieną 19 val. 10 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius