-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pirmą kartą modelių atrankos komisijoje buvęs Rolandas Skaisgirys: atėjau paganyti akis

Penktadienio vakarą Vilniuje įvyko antrą kartą organizuojamos Mados nakties modelių atranka. Komisijos nariu buvo ir televizijos prodiuseris Rolandas Skaisgirys (42 m.). Nors vyras teigia mažai ką bendro turintis su manekenių atrankomis, tačiau panašu, kad bent su vienu modeliu R.Skaisgirio pažintis vis gilėja – ir šį kartą prodiuserio pašonėje buvo galima išvysti jo bičiulę Vaidą Poderytę (21 m.).
Rolandas Skaisgirys
Rolandas Skaisgirys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

R.Skaisgirys ir Vaida renginio metu stengėsi kartu nepakliūti į fotoobjektyvą – prodiuseris su kitais komisijos nariais sėdėjo priešais įrengtą podiumą ir vertino atrankoje dalyvaujančias merginas, o jo drauge pristatoma mergina viską stebėjo atokiau stovėdama su viena drauge.

Mindaugo Vaičiulio/BFL nuotr./Vaida Poderytė
Vaida Poderytė

Po atrankos prapliupus lietui renginio dalyvės, žiūrovai ir komisija suplūdo į gretimą prekybos centrą „Flagman“. Čia, žmonių spūstyje, Vaida ir Rolandas nepraleido progos pasišnekučiuoti.

Nors V.Poderytė – patirties turinti manekenė, tačiau mergina atrankoje nedalyvavo ir davė progą sužibėti kitoms. Renginio veidu panoro tapti daugiau nei šimtas merginų – net trečdaliui iš jų pavyko atranką įveikti.

Svarbiausia – charizma

„Man visos moterys gražios. Pirmą kartą dalyvauju tokiame dalyke. Aš tiesiog paganysiu akis“, – kalbėjo pirmą kartą modelių atrankos komisijoje buvęs R.Skaisgirys.

Vyras teigė šįkart neieškojęs kandidačių, kurios galėtų nusifilmuoti jo kuriamose laidose ar serialuose – R.Skaisgirys teigė pastaruoju metu neorganizuojantis, nes tuo užsiima jo bendradarbiai.

„Labai daug atrankų rengiame televizinėms laidoms, serialams. Mums svarbiausias vienintelis kriterijus – charizma. Žmogui net nereikia kalbėti, charizma jaučiasi ir taip, ji tiesiog matosi iš eisenos, iš akių. Mergina turi tiesiog spinduliuoti“, – pagrindinį kriterijų, kuriuo vadovavosi atrankoje, atskleidė R.Skaisgirys.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Atrankos laimėtoja Karolina Toleikytė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Atrankos laimėtoja Karolina Toleikytė

Atranką laimėjo penkiolikmetė

Kita komisijos narė, „Mis Lietuva“ ir laidų vedėja Daiva Anužytė-Kasiulaitienė teigė, kad jai buvo svarbu atsižvelgti į atrankos organizatorių reikalavimus.

„Kadangi komisija atsižvelgia į organizatorių pageidavimus, o organizatoriai nori įdomių veidų, įdomaus tipažo merginų, tai man yra pirmas kriterijus. Taip pat labai svarbu, kad mergina būtų pakankamai aukšta, kad turėtų gerus fizinius duomenis ir kad ant jos gražiai gulėtų drabužis“, – teigė D.Anužytė.

Mados nakties veidu – mergina, kurią bus galima išvysti reklaminiuose plakatuose ir klipuose – buvo paskalbta penkiolikmetė šilutiškė Karolina Toleikytė, kuri  jau du metus sukasi mados pasaulyje ir priklauso modelių agentūrai „BalticModels“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius