Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmagimio laukimas pristabdė Guostės Dilienės veiklą grupėje „Kitokios“

Merginų grupės „Kitokios“ narė Guostė Dilienė (23), grupės gerbėjams geriau žinoma Abeciūnaitės pavarde, ir jos vyras „Lietuvos ryto“ krepšininkas Vilmantas Dilys (24) laukiasi pirmagimio. Nors pramogų pasaulyje tokios žinios netrunka pasklisti, džiugios naujienos išaiškėjo iki gimdymo likus vos kelioms savaitėms.
Guostė Abeciūnaitė
Guostė Dilienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Jaučiuosi puikiai. Nors paskutinėmis dienomis visuomet jaučiamas sunkumas, viską atperka džiaugsmas ir mintis, kad pagaliau susitiksiu su vaikučiu“, – Žmonės.lt atviravo netrukus mama tapsianti Guostė. Paklausta, ar žino pirmagimio lytį, dainininkė prisipažino nežinanti, ar gims berniukas, ar mergaitė. Gydytojų specialiai prašiusi nesakyti vaiko lyties pora tiesiog norėjo, kad pirmagimis būtų sveikas, linksmas ir žvalus.

G.Dilienė taip pasakojo, kad būsimai motinystei ruošėsi skaitydama „Nėštumo bibliją“, knygą, kuria rėmėsi ir jos sesuo. „Bet šiaip geriausi patarimai ir patirtis yra mamos bei sesers. Mačiau, kaip augo sesės vaikas, galbūt dėl to man yra lengviau ir daug ką jau žinau“, – pasakojo dainininkės karjerą kuriam laikui sustabdžiusi Guostė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius