Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąja kebabų ponia praminta M.Katlerio mylimoji Aistė: „Nebeįsivaizduoju gyvenimo be jo“

Manote, kad vieno garsiausių komikų Manto Katlerio (31) namuose diena iš dienos netyla juokeliai, o namiškių kasdienybė užpildyta stand-up'ais? Viskas kiek kitaip, sako Manto mylimoji Aistė Kabašinskaitė (24). Beveik trejus metus draugaujančiai porai už viską geriau tiesiog būti kartu.
Aistė Kabašinskaitė ir Mantas Katleris
Aistė Kabašinskaitė ir Mantas Katleris / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Birželio 27-oji Manto Katlerio gyvenime – išskirtinė diena. Tądien duris atvėrė jo pirmasis kebabų restoranas, apie kurį komikas svajojo dvejus metus. Tik viskas nebuvo rožėmis klota – pastarasis pusmetis, anot Aistės, priminė amerikietiškus kalnelius.

„Vaikų neturiu, bet restorano atidarymas prilygo jausmui, kai vaiką išleidi į gyvenimą“, – kalbėdamasi su 15min nusijuokia Aistė. Visame procese jai teko kartu dalytis džiaugsmais ir vargais, prisidėti prie kūrybinių idėjų, degustuoti meniu, tad draugai ją jau praminė „pirmąja kebabų ponia“.

„Pasiruošimas buvo labai ilgas. Buvo ir streso, žinoma, buvo ir džiaugsmo. Keista, bet stresinėse situacijose Mantas išlieka labai ramus, kartais užsidaro savyje ir nekalba, tada net negali suprasti, ar jaudinasi. Bet jo jaudulį išduoda skruostai – kaip tik prieš atidarymą raudonavo“, – šypsosi A.Kabašinskaitė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Manto Katlerio kebabų restorano atidarymas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Manto Katlerio kebabų restorano atidarymas

Santykių paslaptis – laisvė

Kebabų restorano atidarymo metu kalbinta Aistė negailėjo komplimentų Mantui už jo ryžtą. Juk neretai svajonės taip ir lieka svajonėmis: „Todėl ir sunku patikėti, kad kažkada užsiminęs, jog reikėtų atidaryti kebabų restoraną, šią idėją įgyvendino. Kol kas man tai sunkiai suvokiama.“

O ar nebus sunku, juk naujas darbas atims daugiau mylimojo laiko?

„Tai kad ir aš pati retai būnu namuose. Pastaruoju metu mes susitikdavome lovoje (juokiasi). Tiesą sakant, draugystės pradžioje aš norėdavau iš jo gauti kiek įmanoma daugiau dėmesio, skatindavau būti kartu. Bet kai atsirado tiek savos veiklos, man irgi prireikė laisvės. Tikrai nesame iš tų žmonių, kurie turi būti nuolat kartu“, – sako A.Kabašinskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė

Rugpjūčio mėnesį trejų metų draugystės sukaktį švęsianti pora sako, kad būtent laisvė tapo jų gerų santykių paslaptimi. Tad nė kiek neabejodama ji Mantą Katlerį išleido ir į kone mėnesio kelionę po Tailandą: „Buvo šiek tiek baimės, bet aš juo visiškai pasitikiu. Draugystės pradžioje daugiau pavydo buvo, tačiau turi pasitikėti, kito pasirinkimo nėra.“

Ir nors kartu jie jau nemažai laiko, priprasti prie to, kad yra žinomo komiko širdies draugė, Aistei nėra lengva.

„Dėmesys, kameros, žiniasklaida man buvo kitas pasaulis, nebuvau prie to įpratusi. Ši mūsų santykių pusė man vis dar keista, neįprasta. Bet bandau priprasti, kad tai jau yra mano gyvenimo dalis ir nuo to nepabėgsiu.

Iš pat pradžių buvo labai nejauku. Ir nuolat kankinau save mintimis, kad turiu viską daryti tobulai, nesuklysti, "nes visi tik ir laukia, kad aš ką nors padaryčiau ne taip, kad turėtų apie ką pašnekėti". Dabar galvoju jau kitaip. Džiaugiuosi, kad turiu sekėjų „Instagram“ paskyroje, čia galiu dalytis savo patirtimis. Kai prakalbau apie savo odos ligą – aknę, susilaukiau labai daug gerų atsiliepimų, palaikymo. Mane išgirdo“, – sako Aistė.

Ji neslepia, kad draugystės pradžioje skaitydavo kone kiekvieną komentarą, pro akis nepraslysdavo žodžiai, kad „ji su Mantu tėra dėl pinigų“. Visgi nuo pat pradžių ją mokė, kad į tai nereiktų reaguoti, juolab, kai pati Aistė toliau sėkmingai tęsia teisės studijas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Mantas Katleris ir Aistė Kabašinskaitė

Aistei teko priprasti ne tik prie netikėtai atsiradusio susidomėjimo, bet ir prie pramogų pasaulyje žinomų žmonių draugijos.

„Džiaugiuosi, kad artimiausi Manto draugai yra labai nuoširdūs ir nuostabūs žmonės. Artimiausiai bendraujame su Indre ir Mantu Stonkais, jie labai šiltai mane priėmė į savo ratą.

Bet tikrai buvo ir tokių, kurie nebuvo malonūs. Buvo mane nustebinusių variantų, kai žmogus televizijoje atrodo labai puikus, smagus žmogus, o realybė kitokia. Teko ir ne kartą nusivilti, todėl išmokau, kad pirmasis įspūdis nieko nereiškia“, – neslepia mergina.

Gyvenimo vienas be kito nebeįsivaizduoja

Aistė neslepia, kad draugystė juos abu kardinaliai pakeitė. Daugiau nei prieš trejus metus susipažinę bare, jie vienas kito ir nebepaleido. Ir jeigu pirmaisiais metais pora šlifavosi, pykosi, taikėsi, dabar viskas kitaip – abu jaučiasi ramūs. Ir labai laimingi.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mantas Katleris
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mantas Katleris

„Mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Žinau, kad aš išmokau rūpintis kitu žmogumi. Anksčiau visada pirmiausia pagalvodavau tik apie save. Gyvenau viena, buvau kiek savanaudė. O tada patyriau, ką reiškia dalytis su kitu žmogumi, ką reiškia, kad kitas žmogus tau gali rūpėti labiau, nei tu pats sau. Ir manau, kad Mantas jaučiasi lygiai taip pat, nes tapo dėl kito labai besistengiančiu žmogumi. Nebeįsivaizduoju savo gyvenimo be Manto, jaučiu, jis yra mano žmogus“, – neslepia Aistė.

Ir priduria, kad tikrai nereikia tikėtis, jog komikas Mantas Katleris namuose sėdi su karūna.

„Kai susipažinome jis buvo kitoks, labiau vakarėlių liūtas, tačiau mes abu labai pasikeitėme. Tampame šeimyniškesni. Mantas mielai ir valgyti gamina, ir namus tvarko. Ir tikrai nuolat pokštų namuose nelaido“, – šypsosi Aistė.

TAIP PAT SKAITYKITE: M.Katlerio ir mylimosios Aistės kelionė į Dubajų: blogo oro prakeiksmas ir komiški nuotykiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius