Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąja „Lietuvos svajonių mergina“ tapo vieniša mama iš Kuršėnų Rosita Juškaitė

Būrys Lietuvos gražuolių savaitgalį rinkosi į vieną sostinės kazino, kur paaiškėjo pusantro mėnesio trukusio konkurso „Lietuvos svajonių mergina“ nugalėtoja. Po atkaklios kovos išsvajotu, bet labai netikėtu titulu džiaugėsi pusantrų metų dukrytę auginanti jauna vieniša mama iš Kuršėnų Rosita Juškaitė.
Konkurso dalyvės
Rosita Juškaitė (antra iš kairės) / Renginio organizatorių nuotr.
Temos: 2 Mama Vienišumas

„Visą vakarą labai jaudinausi. Kai pirmą kartą pasirodžiau scenoje ir išgirdau keletą klausimų iš renginio vedėjo, vos sugebėjau suregzti ir ištarti kelis sakinius. Dar ir dabar rankos nenustoja drebėti, o scenoje, kai buvo atskleidžiami balsavimo rezultatai, buvau tarsi šoke. Tiesą sakant, visus tuos įvykius prisimenu miglotai. Prisimenu, kai paskelbė antrosios vietos laimėtoją ir supratau, jog esu vienintelė, kurios vardas dar neištartas, mane užplūdo begalė jausmų ir emocijų. Negalėjau patikėti tuo, kas vyksta, bet buvau be galo laminga, akyse tvenkėsi ašaros“, – emocijoms šiek tiek nuslūgus pasakojo R.Juškaitė.

Nors pastarieji keleri metai merginai nebuvo rožėmis kloti – ją besilaukiančią paliko vaikinas, o po to reikėjo iškęsti ir nedidelio miestelio bendruomenės patyčias bei užgauliojimus, panašu, jog būtent tai tapo jos koziriu ir raktu į pergalę konkurso finale.

„Į šį konkursą ėjau norėdama žmonėms, kurie mane užgauliojo ir kritikavo, parodyti, jog esu graži, stipri, pasitikinti savimi ir, kad jų kalbos man nė motais. Vien tai, kad nuėjau iki finalo man buvo didžiulė pergalė, kuria daugeliui žmonių parodžiau, ko aš verta. O šis titulas, manau, ne tik padės dalį jų „užčiaupti“, bet ir sukels pavydo bangą. Bet tai jau nebesvarbu. Dabar jaučiuosi dar stipresnė nei bet kada anksčiau ir tikiu, jog mano kelias į laimę dar tik prasideda“, – prieš išskubėdama pas savo gyvenimo džiaugsmą – dukrelę – ir didžiausią rėmėją – mamą, kalbėjo  nugalėtoja.

Renginio organizatorių nuotr./Rosita Juškaitė
Renginio organizatorių nuotr./Rosita Juškaitė

Tiesą sakant, ženklia balsų persvara kitas finalistes įveikusi mergina mažai tikėjosi, jog būtent jai atiteks „Lietuvos svajonių merginos“ titulas. Likusios konkurso dalyvės laimėtoja matė taip pat kitą merginą – 18-metę Paulą Čepinskaitę, kuri liko antroje vietoje.

Viso vakarėlio metu savo numylėtinę galėjo rinkti ir į „Olynmpic Lounge“ susirinkę žiūrovai. „Publikos svajonių merginos“ titulas atiteko drąsiai, savimi pasitikinčiai ir išraiškingai gražuolei – šokėjai Vijolei Pakalkaitei. Konkurso metu neslėpusi noro nugalėti ir tapti pirmąją šalies svajonių mergina, Vijolė džiaugėsi, jog pavyko iškovoti žiūrovų simpatijas, tačiau jai sunkiai sekėsi nuslėpti apmaudą dėl iš rankų išslydusio „Lietuvos svajonių merginos“ titulo ir pagrindinio prizo – „Svajonių bilieto“, kuriame įsteigta kelionė laimėtojos pasirinkta kryptimi.

„Esu paprasta, bet ne pasta, graži, drąsi ir moku šokti taip, kaip nemoka jokia kita mergina, – susirinkusiai publikai tarė V.Pakalkaitė, kuriai konkurso stilistų ir grožio namų „Sfinksas“ meistrų sukurtas įvaizdis privertė atsisukti ne vieną vyriški, o pavydžius žvilgsnius laidyti ne vieną merginą. – Kai mane aprengė, sušukavo, iš pradžių galvojau, kad nėra gerai, jog aš labai išsiskiriu iš kitų merginų. Juk jos visos „blizga“, o aš ne. Dabar suprantu, jog tai man padėjo išsiskirti ir patraukti dėmesį, esu labai patenkinta man sukurtu įvaizdžiu“, – sakė trečioje vietoje kovoje dėl „Lietuvos svajonių merginos“ titulo likusi V.Pakalkaitė.

Renginio organizatorių nuotr./Vijolė Pakalkaitė
Renginio organizatorių nuotr./Vijolė Pakalkaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius