Pirmajame filmo „Valentinas vienas“ anonse – aistringi bučiniai ir humoro gaidelės

Bendras net keturių lietuvių režisierių Editos Kabaraitės, Ričardo Marcinkaus, Simono Aškelavičiaus ir Donato Ulvydo kūrinys, romantiška komedija „Valentinas Vienas“ jau vasario 8 dieną pasieks šalies kino teatrus. Filmo kūrėjai nutarė jau dabar pakurstyti gerbėjų smalsumą ir nekantraudami pristatė trumpą filmo anonsą, kuriame galima išvysti kone visą šioje kino juostoje nusifilmavusių žinomų aktorių žvaigždyną.
Filmo „Valentinas Vienas“ kadras
Mantas Jankavičius ir Agnė Grudytė / „Tauras Films“ archyvo nuotr.

Į sau įprastą radijo laidų vedėjų amplua filme „Valentinas Vienas“ įsijautę Aistis Mickevičius ir Mindaugas Stasiulis. Veiksmas rutuliojasi vasarį, kai artėjant Valentino dienai prisimenamos visos gražiausios meilės istorijos – nuo dramatiškos Romeo ir Džiuljetos meilės iki vampyriško Edvardo ir Belos romano. Visi be išimties juostos „Valentinas Vienas“ herojai ieško artumo ir šilumos. Labai pasijusti mylimas norėtų ir Valentinas, tik bėda – jis vienišas. Filmo anonse žiūrovai gali išvysti charizmatiškąjį Vytautą Šapranauską, kuriam teko vyruko be poros vaidmuo. Taip pat pirmąsyk pamatyti galima ir keturias herojų poreles, kurių kiekviena pagal filmo siužetą turės įveikti savąsias santykių problemas.

Anonse pasirodo lovoje drybsanti, tačiau vėliau bučiniais apsikeičianti „Nuobodi pora“ – Gabija Ryškuvienė ir Giedrius Savickas. Atmosfera gerokai įkaista susitikus „geriausiems draugams“, kuriuos įkūnija Mantas Jankavičius ir Agnė Grudytė. Ilgus metus pažįstama porelė pasiduoda traukai ir apdovanoja vienas kitą švelniais bučiniais. Pagundai priglusti prie buvusio mylimojo lūpų neatsigina ir „Ex Pora“ – Darius Gumauskas ir Vaida Butytė. Epizodo „Nakties nuotykis“ herojus vaidinantys Leonardas Pobedonoscevas ir Justė Zinkevičiūtė taip pat neatsispiria norui įtvirtinti pažintį aistringu bučiniu.

Išraiškingi žvilgsniai, gero humoro dozė, kunkuliuojantys jausmai, daugybė meilės, nesusipratimų ir viliojančios erotikos paverčia filmą „Valentinas Vienas“ tokia pramoga, kokios lietuviško kino žiūrovai dar nematė. Jau netrukus filmo kūrėjai ketina pristatyti ir ilgesnės trukmės tikrąjį juostos anonsą.

Padykęs, seksualus ir kraują kaitinantis „Valentinas Vienas“ Lietuvos kino teatrus pasieks jau vasario 8 dieną.

VIDEO: Valentinas Vienas teaser

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius