Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąkart drabužių fotomodeliu tapusi Mia atskleidė neįprastą savo garderobo aistrą

Dainininkė Mia įsiamžino fotosesijoje, kurios tikslas buvo atskleisti pagrindinę naujausios dizainerės Aurelijos Jurkšaitytės-Žebuolienės kolekcijos mintį: kasdienybė privalo būti žavinga.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Ryčio Survilos nuotr.

„Esu dalyvavusi daugybėje fotosesijų. Tačiau jos buvo kitokios – tuomet reikėdavo perteikti save kaip asmenybę. O šįkart privalėjau elgtis priešingai – pozuoti taip, kad drabužis akivaizdžiai lyderiautų“, – šypsodamasi sakė Mia.

Save klasikinio aprangos stiliaus atstove vadinanti dainininkė patikino – jos spintoje gausu suknelių. Tuo tarpu kelnių, palaidinių ir sijonų yra vos keletas.

„Džinsai, odinės kelnės, keli ilgi sijonai... O suknelių daugybė! Skirtingų spalvų, ilgių, audinių! Nors man mieliausios yra iki kelių. Ilgi batukai, matosi kraštelis kojos... Paslaptinga, seksualu ir elegantiška“, – neabejojo Mia.

Ryčio Survilos nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Ryčio Survilos nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Viena iš savo aistrų dainininkė vadina pėdkelnes, kurių turi atskirą stalčių. Ji mėgsta originalias, dekoruotas, spalvingas, su raištais ar neįprastas.

Atskira lentyna taip pat dedikuota apatiniam trikotažui – tarp garsių prekės ženklų gaminių ji turi vertinamas kolekcijas, kurios itin dera prie pašnekovės kūno formų.

Anksčiau Mios namuose buvo apstu ir žiemai skirtų galvos apdangalų, bet po vienos generalinės spintos pertvarkos jų liko tik keli – patys mėgstamiausi.

„Man drabužis gali būti nepatogus, bet būtinai gražus! Net žiemą nešioju sukneles ir jos man nepakeičiamos! Nuo žvarbaus oro saugo natūralūs kailiniai arba paltas. Ypač vertinu Aurelijos kurtą ilgą paltą, tinkantį nueiti tiek į iškilmingą renginį, tiek į parduotuvę maisto produktų“, – šypsodamasi sakė prekės ženklo „Aurelie“ modeliu tapusi Mia.

Ryčio Survilos nuotr./Mia tapo „Aurelie“ kolekcijos modeliu
Ryčio Survilos nuotr./Mia tapo „Aurelie“ kolekcijos modeliu

Jos teigimu, po ilgu paltu galima vilkėti ir puošnią suknelę, ir laisvalaikio drabužius. Pastaruosius ji renkasi eidama pasivaikščioti su šuniuku ar apsipirkti.

Dizainerė A.Jurkšaitytė-Žebuolienė sakė šįkart kolekciją skyrusi moteriai, kuri ne tik vasarą, bet ir žiemą nori būti kerinti bei pasitikinti savimi.

„Pirmiausia – viršutiniai drabužiai. Natūralių audinių ilgų paltai dabar „ant bangos“. Tačiau juos nusimetus taip pat norisi stebinti. Palaidinės su aplikacijomis ir dryžuoti sijonai – be to, manau, šį sezoną neišsivers nė viena mados tendencijų sekėja“, – sakė „Aurelie“ įkūrėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius