Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmąkart su krikštasūniu Kipru duetu uždainavusi Simona Nainė: „Jaučiu dvigubą atsakomybę“

Šis šeštadienio vakaras Simonai Nainei ir jos krikšto sūnui Kiprui ypatingas – televizijos žiūrovai išvys pirmąjį judviejų dueto pasirodymą televizijos projekte „Du balsai – viena širdis“.
Simona Nainė su sūnėnu Kipru
Simona Nainė su sūnėnu Kipru / Asmeninio albumo nuotr.

Simona neslepia, starto projekte ji laukia su jauduliu ir tikisi, kad žiūrovai juos palaikys.

15min S.Nainė pasakoja, kad idėja dalyvauti projekte kilo jos 12-mečiui sūnėnui Kiprui. Būtent dėl jo drąsos ir užsispyrimo Simonai teko priimti iššūkį. Dvejonių būta – daugiausia dėl laiko stokos.

LRT nuotr./Kipras ir Simona Nainė
LRT nuotr./Kipras ir Simona Nainė

Abu jie gyvena skirtinguose miestuose – Simona Vilniuje, Kipras – Kaune. Berniukas darbo dienomis lanko mokyklą, tad duetas dažniausiai repetuoja savaitgaliais, per savaitę susitinka bent keturis kartus.

„Aš vadovaujuosi nuostata – jei ko nors imiesi, privalai įdėti visas jėgas, negalima elgtis atmestinai. Dvejojau, ar spėsime, ar pakaks jėgų pasiruošti, galiausiai viską pavyko suderinti, – pasakoja S.Nainė.

Asmeninio albumo nuotr. /Simona Nainė su sūnėnu Kipru
Asmeninio albumo nuotr. /Simona Nainė su sūnėnu Kipru

Kaip 15min pasakojo pats Kipras, dainuoti jis pradėjo dar būdamas labai mažas. Šiuo metu jis lanko muzikos mokyklą, dalyvauja dainavimo konkursuose, tad scena jam nėra naujiena.

Laida „Du balsai – viena širdis“ buvo nufilmuota prieš kurį laiką, tačiau televizijos žiūrovai pasirodymą išvys šeštadienio vakarą. Jo taip pat su nekantrumu laukia ir Kipras – save televizijos ekrane išvys pirmą kartą,

„Scenoje buvo labai smagu, visiškai nebijojau, didesnę baimę jautė Simona. Labai noriu pamatyti pilną pasirodymą, nes kol kas mačiau tik reklamą“, – 15min šeštadienio popietę kalbėjo Kipras.

Asmeninio albumo nuotr. /Simona Nainė su sūnėnu Kipru
Asmeninio albumo nuotr. /Simona Nainė su sūnėnu Kipru

Simona sako norinti, kad pirmieji sūnėno žingsniai didžiojoje scenoje būtų gražūs ir įsimintini. Taip pat trokšta, kad Kipras suprastų kiek darbo ir pastangų reikia įdėti prieš žengiant į sceną.

„Noriu, kad jam viskas pavyktų, kad dainavimas scenoje keltų malonumą, kad nebūtų nusivylimo. Jaudinuosi ne tik dėl savęs, kad gerai padainuočiau, bet ir dėl jo, kad jam gerai pavyktų. Tai dviguba atsakomybė – už save ir už jį“, – 15min sako S.Nainė.

Asmeninio albumo nuotr. /Simona Nainė su pussesere, seserimi ir jos vaikais
Asmeninio albumo nuotr. /Simona Nainė su pussesere, seserimi ir jos vaikais

Kipras – S.Nainės sesers sūnus, jie su vyru Jonu Nainiu yra jo krikštatėviai.

Pasak Simonos, jiedu su sūnėnu labai artimi. „Kipras ne tik mano krikšto sūnus, jis mano draugas, mes puikiai laiką leidžiama kartu. Su juo galime bendrauti įvairiomis temomis. Jis labai žingeidus, iš jo daug ko išmokstu“, – kalbėjo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius