Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmame saksofonininko Juozo Kuraičio klipe filmavosi su „Versace“ ir „Armani“ dirbęs modelis

Vienas garsiausių Lietuvos saksofonininkų Juozas Kuraitis pristato pirmąjį vaizdo klipą savo kūriniui „Road to Love“. Atlikėjas sako, kad pirmąjį klipą vertina puikiai ir tikina nesitikėjęs, kad visi suplanuoti darbai pavyks taip sklandžiai.
Juozas Kuraitis ir Santa Stručko
Juozas Kuraitis ir Santa Stručko / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Juozas Kuraitis

Tiesa, J.Kuraitis džiaugiasi dar ir dėl to, kad prie profesionalų, dirbusių filmavimo metu, prisijungė ir prestižiniams mados namams dirbusi manekenė Santa Stručko.

„Daugybę metų kuriu muziką, tačiau iki šiol neturėjau nė vieno savo originalaus kūrinio vaizdo klipo. Pagaliau atėjo man labai svarbi diena, kai galiu džiaugtis pristatydamas patį pirmąjį“, – sako J.Kuraitis.

Klipo idėjos autorė ir prodiuserė, be kurios klipas nebūtų atsiradęs – Raimonda Jagminaitė. „Būtent ji mane įtikino sukurti šį nuostabų klipą ir atliko daug juodo darbo organizuojant viską“, – pasakojo saksofonininkas.

Asmeninio albumo nuotr. /Juozo Kuraičio vaizdo klipo filmavimo akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Juozo Kuraičio vaizdo klipo filmavimo akimirka

Paklaustas, dėl ko po daugybės metų prireikė vaizdo klipo, muzikantas patikino, kad kiekvienam muzikantui ar atlikėjui tai yra labai svarbu, mat įamžinęs kūrybą, gali bet kam ją labai lengvai pristatyti. Būtent tai ir buvo viena iš priežasčių atsirasti „Road to Love“ vaizdo klipui.

„Pribrendau tam kaip muzikantas. Einu į tarptautinius vandenis, todėl reikėjo būdo, kaip save pristatyti ir parodyti. Turėti klipą yra visiškai elementarus kiekvieno kūrėjo poreikis“, – kalbėjo jis.

Pokalbio metu Juozas taip pat džiaugėsi, kad filmavimo metu atmosfera buvo itin gera. Prieš kino kameras teko filmuotis ne tik jam pačiam, bet ir 14-ai merginų. Saksofonininkas patikino, kad tai buvo tiesiog labai linksma.

Paprašytas papasakoti apie vaizdo klipo „Road to Love“ idėją, J.Kuraitis paaiškino, kad pagrindinė mintis yra gyvenimo prasmė. „Idėja yra gyvenimo prasmė. Kiekvienas ateina į savo kelią, į savo gyvenimo, meilės kelią. Kiekvienam yra duotas laikas ieškojimams, kol galiausiai pavyksta rasti antrą pusę“, – pasakojo muzikantas.

Klipas nufilmuotas per keletą dienų. Saksofonininkas pasakojo, kad scenų filmavimui prireikė trijų pusdienių. Pusę dienos užtruko montažas.

„Iš to, kokią filmuotą medžiagą turėjau, ir ką iš jos sukūrė Vudis, kuris padėko sukurti klipą, likau tikrai labai patenkintas. Nesitikėjau tokio rezultato“, – pasakojo J.Kuraitis.

Pagrindinės vaizdo klipo scenos aktorė – Santa Stručko. Saksofonininkas džiaugėsi bendradarbiavimu su Santa, mat ji – Europoje žinoma manekenė, Milane dirbusi tokiems prestižiniams mados namams kaip Versace ir Armani.

„Santa ne tik kad labai graži mergina. Ji – profesionalė. Buvo tikrai labai gera bendradarbiauti. Jai šiuo metu 22-eji, tačiau ji jau turi sukaupusi 10-ies metų patirtį. Kitos merginos, nusifilmavusios klipe buvo „Mis Rally“ konkurso dalyvės“, – kalbėjo J.Kuraitis.

„Road to Love“ muzikos autoriai – Juozas Kuraitis ir Tomas Kondrackis.

Įvertinkite:

VIDEO: JK Sax - Road To Love (Official Saxophone Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius