Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji meilė – (ne)amžina!

Kiekvienam iš mūsų pirmoji meilė kelia didžiulę nostalgiją, nepaisant to, kaip ji baigėsi. O gal ji buvo tokia stipri, kad vis dar tęsiasi? Pateikiame pačias gražiausias garsenybių pirmosios meilės istorijas.
Ingrida Martinkėnaitė
Ingrida Martinkėnaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Ingrida Martinkėnaitė (32)
„Tuo metu viskas atrodė amžina“

Grupės „69 danguje“ narė I. Martinkėnaitė vaikystėje ir jaunystėje buvo tikra širdžių daužytoja. Žavi mergina tuo metu ne vienam vaikinui tapo pirmosios meilės objektu. Įsimylėję paaugliai Ingridai nešdavo kalnus dovanų ir gėlių, kurias dažniausiai palikdavo prie jos namų durų. „Kaimynai net juokdavosi pamatę tas dovanėles“, – šypteli Ingrida.

Pirmoji meilė Ingridą aplankė paauglystėje. Susipažinusi su keliais metais vyresniu vaikinu Valdu, būsima dainininkė jį pamilo. „Buvau rimta mergina, todėl visos mano draugystės buvo ilgalaikės. Su Valdu – taip pat. Draugavome penkerius metus, galvojome apie bendrą ateitį. Man labai patiko, kad Valdas dažnai važinėdavo į užsienį, todėl iš jo sulaukdavau įvairių šaunių dovanėlių. Tuo metu viskas atrodė amžina“, – prisimena pašnekovė.

V. Ovadnevo nuotr./Jurga Anusauskienė
V. Ovadnevo nuotr./Jurga Anusauskienė

Jurga Anusauskienė (40)
„Jį nusikabinau pati“

Linksmuolė LNK projekto „Žvaigždžių duetai“ dalyvė J. Anusauskienė nė nebando slėpti: dažniausiai ji pirmoji užkalbindavo ir kibindavo jai patinkančius vaikinus ir vyrus. „Pirmoji vaikiška meilė buvo dar darželyje. Man labai patiko vyresnis berniukas, kuris buvo mano sesers bendraklasis. Visaip stengiausi jam įsiteikti. Į plaukus įsisegdavau gražiausius kaspinėlius. Galvojau, kad taip pasiseks atkreipti jo dėmesį“, – linksmai pasakoja Jurga.

Tikroji ir vienintelė meilė moterį aplankė, kai ji sutiko dabartinį savo vyrą Ričardą (53). „Po pirmojo susitikimo jis man nepatiko. Tačiau vėliau nusprendžiau pas jį pasisvečiuoti namuose. Jis turėjo gerą muzikos aparatūrą, man kūrė vieną dainą po kitos. Vis dėlto, manau, kad jį nusikabinau pati. Labai paprastu būdu – per skrandį“, – nusijuokia pašnekovė.

V. Ovadnevo nuotr./Inga Stumbrienė
V. Ovadnevo nuotr./Inga Stumbrienė

Inga Stumbrienė (27)
„Pirmoji meilė visam gyvenimui“

Verslininkė I. Stumbrienė atvira: pirmoji ir vienintelė jos meilė yra sutuoktinis Aivaras Stumbras (27). „Pirmą kartą mudu susitikome mokyklos šokiuose. Tuomet Aivaras rodė man dėmesį, tačiau simpatija neperaugo į nieką daugiau. Prireikė dvejų metų, kad vėl susitiktume. Būtent po tiek laiko iš jo sulaukiau netikėto skambučio ir kvietimo susitikti. Neslėpsiu: iš pradžių, liaudiškai tariant, laužiausi, bet galiausiai sutikau. Kartu esame iki šiol – pirmoji meilė visam gyvenimui“, – su šypsena veide pasakoja Inga.

Paprašyta prisiminti, ar patyrė vaikišką meilę, pavyzdžiui, darželyje, I. Stumbrienė juokiasi: „Sulaukdavau berniukų dėmesio, tačiau tuo metu nesuprasdavau, kas tai yra. Tik žinau, kad per šokių pamokėles darželyje man visada atitekdavo gražiausi partneriai.“

V. Ovadnevo nuotr./Andrius Butkus
V. Ovadnevo nuotr./Andrius Butkus

Andrius Butkus (29)
Simpatiją bandė papirkti netikėtomis dovanomis

Moterų numylėtinis šokėjas A. Butkus dar paauglystėje buvo populiarus tarp merginų. Vis dėlto Andrius pamilo būtent tą, kuri jam nerodė palankumo. „Per savo namų langą matydavau visus, kas tuo metu eidavo į mokyklą. Nekantriai laukdavau, kada prie durų priartės ji. Tuomet strimgalviais lėkdavau į lauką, kad tik spėčiau su ja pasisveikinti ir bent kelias akimirkas praleisti kartu“, – prisimena Andrius.

Tačiau vien pokalbiais A. Butkus neapsiribojo ir sugalvojo, kaip stebinti savo simpatiją. Jis jai teikdavo gėlių, dovanėlių, darydavo įvairius siurprizus. „Ypač stengdavausi per šv. Valentino dienos šventę. Ar mums pasisekė susidraugauti? Apie tai istorija nutyli...“ – sako Andrius ir leidžia suprasti, kad savo pirmosios meilės taip ir nepavergė.

V. Ovadnevo nuotr./Deividas Bastys
V. Ovadnevo nuotr./Deividas Bastys

Deividas Bastys (24)
Santykiai privertė kentėti

Grupės „Pikaso“ narys D. Bastys sako, kad jam mergaitės pradėjo rūpėti dar pradinėje mokykloje. „Pirmoji meilė aplankė, kai buvau trečiokas. Man labai patiko metais už mane vyresnė mergaitė. Visaip siekiau jos palankumo. Tačiau, suprantama, nieko rimta nebuvo, nes buvome dar vaikai“, – šypteli Deividas.

Rimtus santykius vaikinas užmezgė paauglystėje. Dainininkas draugavo vėlgi su už jį vyresne panele. „Viskas buvo labai gerai, kūrėme santykius, draugystė atrodė perspektyvi ir daug žadanti. Maniau, kad taip viskas ir liks amžinai. Tačiau nutiko kitaip. Ji išvyko į kitą miestą, aš likau gimtinėje. Skirtis buvo labai sunku, daug prisikentėjau“, – atvirauja Deividas.

V. Ovadnevo nuotr./Valdas Burnys
V. Ovadnevo nuotr./Valdas Burnys

Valdas Burnys (38)
„Kai ją pamačiau, lyg žaibas nutrenkė“

Grupės „Išjunk šviesą“ lyderis V. Burnys neslepia, kad pirmoji meilė jį aplankė dar darželyje. „Man tuo metu buvo penkeri. Susižavėjau savo darželio drauge. Mane tiesiog pakerėjo jos baltos kasos. Šakės, kaip aš ėjau dėl jų iš proto“, – kaip visada linksmai kalba Valdelis.

Vyras prisimena, kad paauglystėje buvo periodas, kai jis lakstė paskui kiekvieną trumpą sijoną. „Mane žavėjo merginos riestais užpakaliukais ir gražiomis figūromis. Tačiau saldžių žodžių apie pirmąją meilę toms panelėms neskiesdavau. Tik sakydavau: „Tu man patinki, žiauriai tavęs noriu.“ Dažniausiai sulaukdavau atsako“, – atvirauja pašnekovas.

Pirma ir tikroji meilė Valdelį aplankė jau sulaukus pilnametystės. „Tuomet sutikau dabartinę savo žmoną Aušrą. Kai ją pamačiau, lyg žaibas mane nutrenkė. Užteko vieno jos žvilgsnio, ir dingo visas mano mandrumas“, – pasakoja dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius