Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmojoje FTB laidoje – apie visų pamirštą nužudytos V.Naruševičienės dukrą

Šį trečiadienį pirmojoje FTB laidoje bus prisiminta istorija apie nužudytą Violetą Naruševičienę ir aiškinamasi, koks likimas ištiko jos dukrą.
Laidos FTB vedėjas Paulius Kaupelis
Laidos FTB vedėjas Paulius Kaupelis. / LNK nuotr.

Šiandien apie Kedžių šeimą ištikusią  tragediją žino kiekvienas televizijos žiūrovas. Iki smulkmenų. Dešimtys pareigūnų ir šimtai žurnalistų demonstruoja rūpestį Drąsiaus Kedžio mergaite, jos sveikata ir su globa susijusiomis problemomis.

Tačiau visi  – prokurorai, policininkai, vaikų teisių apsaugos tarnybos ir kitų atsakingų institucijų atstovai – pamiršo kitą vaiką. Mažą mergaitę, kuri grįžusi namo pamatė kraujo klane gulinčią savo mamą.

„Koks Violetos Naruševičienės dukters likimas, nauja LNK laida „Faktų tyrimų biuras“ tiria pirmajame siužete“, – sako laidos vedėjas Paulius Kaupelis.

Kita tema – pirmojo Lietuvoje demaskuoto ir teisto pedofilo Ervydo Čekanavičiaus istorija. Šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas dėl 13-mečio berniuko tvirkinimo. Ervydą kauniečiai nuolat mato vaikštant su apsvaigusiais paaugliais. FTB laidoje išvysite išsamią šio žmogaus gyvenimo išklotinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius