-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji „Šok su manimi“ laida: iliuzionisto Manto Wizard triumfas ir Kristinos Ivanovos fiasko

Šeštadienio vakarą, trumpam užmiršę krepšinį, TV3 žiūrovai pasinėrė į šokio sūkurį. Čia tiesioginės transliacijos metu startavo naujasis projekto „Šok su manimi“ sezonas. Vakaro metu ant parketo pasirodė ne tik startinis porų vienuoliktukas, bet ir gausybė Lietuvos žvaigždžių, susirinkusių išlydėti savo kolegų į šokių mūšį.
Mantas Wizard ir Viktorija Kunauskaitė
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žiūrovai, laidą stebėję nuo pat pradžių, greičiausiai aiktelėjo, kai ant parketo pirmieji šokį susirinkusiesiems padovanojo laidos vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas. Nuotaikingai nusiteikęs duetas taip įsijautė į šokį, jog nesidrovėjo užlipti net ant komisijos stalo. Šįkart žiuri vietas užėmė choreografas Jurijus Smoriginas, sportinių šokių treneris Gintaras Svistunavičius, Lietuvos krepšinio rinktinės vadovas, krepšinio rėmėjas Antanas Guoga bei krepšinio legenda Sergėjus Jovaiša.

Šeštadienio vakarą scenoje pasirodė vienuolika porų. Tiesa, kad dalyviams būtų drąsiau, juos simboliškai pristatė ir sėkmės projekte linkėjo geriausi jų draugai. Ant parketo buvo galima išvysti praeitų metų D.Meškausko partnerę Inetą Stasiulytę, sušokusią „mirštančios gulbės šokį“. Sėkmės savo kolegei linkėjo grupės „Yva“ narės, atlikėjas Stano. Daina įkvėpti kolegas stengėsi Alytaus „Oranžinis“ choras, grupė  „Liūdni Slibinai“. Nuotaikingą pasirodymą surengė svečiai iš Klaipėdos Muzikinio teatro.

Daugiausia komisijos dėmesio sulaukė verslininkė Danguolė Stachura, J.Smoriginą valso metu sujaudinusi gražiomis krūtimis, o A.Guogą – puikiai surepetuotu šokiu. Teigiamų įvertinimų gausos sulaukė ir aktorius Dominykas Vaitiekūnas, kuris po šokio drauge su partnere Justina Žemaityte gavo „pipirų“ pravardę. Dėmesio, tiesa, ne visai malonaus, susilaukė ir dainininkė Kristina Ivanova, kuriai komisijos nariai siūlė daugiau valgyti. Pagyromis apipiltas buvo šokėjas Olegas Staniulionis, vakaro metu, rodos, visai pamiršęs breiką ir puikiai sušokęs valsą. Užburiantį lėtą valsą sušoko ir komisijos puikius įvertinimus susižėrė iliuzionistas Mantas Wizard.

Gražiai surepetuotus šokius ant parketo demonstravo ir kiti dalyviai: dainininkas iš Latvijos Lauris Reinikis, laidos „Mamyčių klubas“ vedėja Eglė Skrolytė, aktorė Dalia Michelevičiūtė, Renata Voitechovskaja, atlikėjas Deivis.

Susumavus komisijos ir televizijos žiūrovų balus pirmoje vietoje atsidūrė iliuzionistas Mantas Wizard ir jo partnerė Viktorija Kunauskaitė. Antroji vieta atiteko aktoriui Dominykui Vaitiekūnui, šokančiam su Justina Žemaityte. Trečia vieta džiaugėsi dainininkas Justinas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė. Paskutinėje vietoje liko dainininkė Kristina Ivanova su partneriu Tadu Rimgaila.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius