Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plaukų stilistas Martynas Šalkauskas šukuoseną kūrė ant važiuojančio lenktyninio automobilio stogo

Martynas Šalkauskas, sukūręs plaukų stilių ne vienam žinomam Lietuvos žmogui, jo darbus galime išvysti tiek įvairių mados kolekcijų pristatymuose, tiek pasauliniuose kirpėjų konkursuose (Las vegase, Paryžiuje, Majamyje), nusprendė išbandyti netradicinę darbo vietą, nes jam kirpykloje pasidarė ankšta.
Martynas Šalkauskas ir jo modelis
Martynas Šalkauskas ir jo modelis / „Muzikos perlai“ nuotr.
Temos: 1 Šukuosena

Pasikvietęs į kompaniją drąsią merginą – modelį ir ekstremalaus sporto atstovą, ralistą Renaldą Šeinauską, Martynas plaukų stilių nusprendė sukurti ant važiuojančio lenktyninio automobilio stogo. Vietą savo tikslui komanda pasirinko Molėtų aerodrome, kur yra pakankamai didelė erdvė ir galima atlikti manevringus judesius automobiliu.

Bandymas pavyko. Nors, pasak plaukų stilisto, nebuvo tikrai lengva ir kirpti ekstremaliomis sąlygomis kurkas sudėtingiau nei paprastai, tačiau viskas įmanoma. Kirpimas truko apie 20 minučių, svarbiausia yra tai, kad modelis liko patenkintas.

Ralistui Renaldui Šeinauskui, kuris jau yra pasižymėjęs netradiciniu elgesiu lenktynių trasose, šis bandymas buvo lengviausias, jis tiesiog darė tai, ką išmano geriausiai, visaip bandydamas apsunkinti stilisto darbą.

Vaikinai teigė neapsiribos šiuo savo bandymu, jie žada, kad greitai Lietuvos žmones nustebins dar vienu triuku. Jie jau intensyviai ruošiasi ir žada pademonstruoti naują, dar ekstremalesnį bandymą visai neužilgo. „Jau net ir modelis surastas,“ – juokiasi ekstremalai.

VIDEO: Ekstremalus Martyno Šalkausko išbandymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius