Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daugiau nei po 50 metų eteryje Teta Beta atsisveikina su klausytojais: „Viskam yra pradžia ir pabaiga“

Po daugiau nei 50 metų darbo eteryje Bernadeta Lukošiūtė, daugeliui pažįstama kaip Teta Beta, atsisveikina su klausytojais ir kviečia paskutinės laidos „Tetos Betos viktorina“ klausytis šį sekmadienį.
Teta Beta
Teta Beta / LRT nuotr.

„Viskam yra pradžia ir pabaiga. Tai buvo labai intensyvus, tačiau ir labai mylimas darbas. Esu smalsus, skaitantis žmogus, tad visą savaitę ruošdavausi ieškodama įdomios informacijos viktorinai, kad sekmadienio ryto valanda būtų gyva ir įdomi. Esu be galo dėkinga klausytojams už jų meilę, už tai, kad klausė, kad skambino ir rašė“, – atsisveikindama sako B.Lukošiūtė, daugiau nei du dešimtmečius kūrusi ir tiesioginiame LRT RADIJO eteryje vedusi laidą šeimai „Tetos Betos viktorina“.

V. Radžiūno nuotr./Teta Beta
V. Radžiūno nuotr./Teta Beta

„Su Tetos Betos vedamomis televizijos ir radijo laidomis Lietuvoje užaugo kelios kartos. Tetą Betą žino ir atsimena net ir tie, kurie seniai nebeskaitome pasakų ir nežiūrime animacinių filmukų. Atsisveikinti visada šiek tiek liūdna, o atsisveikindami su Teta Beta atsisveikiname su ištisa epocha.

Iš tiesų, Tetos Betos vedamos laidos buvo tapusios tikru reiškiniu, prie TV ekranų, o vėliau ir prie radijo imtuvų sutraukusiu būrius vaikų. Dėkojame Bernadetai už visus tuos metus, kuriuos ji buvo su mumis, už dėmesį ir šilumą, kuriuos ji dalijo ugdydama mūsų mažuosius“, – sako LRT vadovė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

J. Semeto nuotr./Teta Beta
J. Semeto nuotr./Teta Beta

Radijo diktore dirbusi Bernadeta Lukošiūtė vaikams skirtas laidas per Lietuvos televiziją pradėjo vesti 1975 m., kai buvo pradėta transliuoti laida „Labanakt, vaikučiai“. Vėliau Teta Beta vedė TV laidą „Labanaktukas“.

Paskutinė „Tetos Betos viktorinos“ laida šį sekmadienį, gegužės 31 d., nuo 10.05 val. per LRT RADIJĄ.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius