Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dvejų metų pertraukos grupė „69 danguje“ pristato fotosesiją – seksualią, brandžią, išraiškingą

Grupės „69 danguje“ narės – Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Karina Krysko-Skambinė ir Ingrida Martinkėnaitė – vasarą pasitiko nusiteikusios darbingai. Jos ne tik įrašė naują dainą „Lietuvoj mums gera“, kuri tapo „1000 km lenktynių“ oficialiu himnu, bet ir įsiamžino naujoje fotosesijoje.
Grupė „69 danguje“
Grupė „69 danguje“ / Eglės Pinikienės nuotr.

Kaip pasakojo šiuo metu Klaipėdoje gyvenanti Nijolė, merginos fotosesiją buvo surengusios jau labai seniai – tuomet ji dar laukėsi dukters, o dabar Patricijai daugiau nei metai.  „Seniai buvome dariusios bendrą grupės fotosesiją, pasiilgome naujų nuotraukų. Mano draugė Eglė Pinikienė yra fotografė ir ji mus kalbino anksčiau nusifotografuoti, tačiau vis atidėliodavome. Mes visos esame išsibarsčiusios: viena – Klaipėdoje, kita įsikūrusi Kaune, o trečia – Ispanijoje didžiausią laiko dalį praleidžia. Sunkiausia šioje fotosesijoje buvo surinkti visas į krūvą, kad visoms tiktų, tačiau pasistengus, kai yra noras, atsiranda ir galimybės“, – portalui Žmonės.lt pasakojo N.Pareigytė-Rukaitienė.

Dukrą auginanti atlikėja pasakojo, kad šiai užduočiai merginos turėjo labai nedaug laiko, mat jau vakare Ingridos laukė kelionė atgal į Tenerifę. „Ingrida kėlėsi anksti ryte ir 4 ryto pajudėjo į Klaipėdą. Pakeliui 5–6 ryto ji paėmė Kariną. Buvo labai smagu vėl visoms drauge padirbėti“, – pasakojo grupės „69 danguje“ narė.

Eglės Pinikienės nuotr./Grupė „69 danguje“
Eglės Pinikienės nuotr./Grupė „69 danguje“

„Mes jau visos esame mamos ir nebe mergaičiukės, o moterys. Norėjosi, kad būtų seksuali, bet brandi, graži ir išraiškinga. Manau, kad mums pavyko“, – apie fotosesiją kalbėjo Nijolė. Fotosesijos idėja su fotografe buvo derinama anksčiau, tačiau viską pavyko įgyvendinti per 2 dienas.

Eglės Pinikienės nuotr./Grupė „69 danguje“
Eglės Pinikienės nuotr./Grupė „69 danguje“

Paklausta apie sukneles, kurias atlikėjos dėvėjo fotosesijos metu, N.Pareigytė-Rukaitienė pasakojo, kad jos iš „Mados linijos“. „Visos suknelės – vardinės, pati rinkau visus drabužius, tai suskaičiavau, kad mano automobilyje drabužių už 20 tūkst. litų. Parvažiavusi namo vyro paprašiau, kad nakčiai užstatytų savo automobilį. Na, dėl viso pikto“, – juokėsi Nijolė.

„Tai labai ilgai laukta ir norėta fotosesija, kurios procesas vyko labai sklandžiai, be jokių mėtymųsi. Visos norėjome to paties, turėjome tą pačią viziją. Džiaugiuosi, kad visi buvo labai geranoriški: kur ėjau, ten visi padėjo ir viską davė“, – džiaugėsi N.Pareigytė-Rukaitienė.

VIDEO: 69 Danguje - Lietuvoj mums gera (2014)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius