Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po egzotiškos fotografijos stovyklos Asta Stašaitytė nėrė į komisijos narės kėdę

Sekmadienio vakarą į TV eterį sugrįžta muzikinis antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“. Prie komisijos stalo žiūrovai, kaip ir praėjusį sezoną, išvys Astą Stašaitytę-Masalskienę, kuri atskleidė, kad šie metai projekte – visai kitokie, nei pirmieji.
Asta Stašaitytė-Masalskienė
Asta Stašaitytė-Masalskienė / „Mes – vieno kraujo“ nuotr.

„Pradėjome labai sunkiai. Jei pernai kiekvienas pasirodymas atrodė „wow“, pati buvau kiek baikštesnė – nežinojau, kaip galiu sau leisti vertinti ar kritikuoti, – dabar viskas pasikeitė. Suprantu, kad tapau reiklesnė todėl, kad net pirmuosius dalyvių pasirodymus lyginu su praėjusio sezono finalais – jie taip ryškiai įsirėžė į atmintį, kad bijojau, jog šiemet nustebinti jau nebepavyks. Vis dėlto, į atrankas ir vėl atkeliavo neįtikėtinai talentingų žmonių ir net neabejoju, kad bus labai daug džiaugsmo“, – atskleidė antrininkų superšou komisijos narė.

Asta pasakojo, kad muzikinio šou filmavimams ruošėsi iš anksto.

„Be galo džiaugiuosi komanda, su kuria dirbame. Esame atsipalaidavę, tačiau kiekvienas iš savęs reikalaujame visiško maksimumo. Vienaip ar kitaip, sudėjus „Mes – vieno kraujo“ ir kitos laidos, kurią vedu filmavimus, gaunasi gana įtemptas grafikas, todėl prieš šį maratoną leidau sau išlėkti pailsėti. Buvau Fuerteventūroje, kur poilsį paplūdimyje derinau su kūrybine fotografijos stovykla. Man tikrai reikėjo įkvėpti jėgų, o tokios atostogos su kūrybine pakraipa – puikiausias būdas ir pailsėti, ir pasikrauti. Nors jau trečią kartą renkuosi tokį poilsį, kur lepinimąsi derinu su kūryba, galiu nuraminti – fotografe ar dailininke tapti tikrai neketinu“, – juokėsi Asta.

TAIP PAT SKAITYKITE: Skiriasi Asta Stašaitytė ir Giedrius Masalskis: „Nesugebėjome išsaugoti jausmų“

„Mes – vieno kraujo“ nuotr./Asta Stašaitytė-Masalskienė
„Mes – vieno kraujo“ nuotr./Asta Stašaitytė-Masalskienė

Moteris atskleidė, kad abejonių, ar ir šiemet vėl į rankas imti komisijos mikrofoną, nebuvo.

„Man labai patinka, kad šis šou skirtas ne parodijoms, kad galima kartais leisti fizinį neatitikimą ignoruoti, nes jaučiame vadinamąjį „kraują“ ar atvirkščiai – išbarti per tikslią kopiją, jei artistas pamiršta vidų. Džiaugiuosi, kad yra ne tik tikslus formatas, bet ir nemažai laisvės komisijos sprendimo laisvei. Tikiu, kad su kolegomis ir dalyviais šiemet sukursime dar didesnę šventę kiekvienam žiūrovui“, – intrigavo A.Stašaitytė.

Muzikinio antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ antrojo sezono premjera – sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius