Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po gimdymo Irūna Puzaraitė priaugtą svorį numetė per savaitę

Irūna ir jos vyras Rokas viešumos vengia nuo pat akimirkos, kai jie yra drauge. Savo santykius paslaptyje nuo itin smalsios visuomenės akies jiems išsaugoti pavyko gana ilgą laiką. Tačiau dabar atlikėja atvėrė savo namų duris ir papasakojo apie nėštumą bei laiką gimus sūnui.
Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis
Irūna Puzaraitė ir Rokas Čepononis / Stop kadras

Kadangi televizoriaus žiūrovai Irūną pažįsta iš LNK televizijos laidos „KK2 penktadienis“, kurioje ji dirbo ir visą nėštumo laikotarpį, jauna moteris prisimins itin sudėtingas laidų filmavimo akimirka.

„Buvo tokių temų, nuo kurių norėjosi atsiribot. Pavyzdžiui, apie ankstukus arba neišnešiotus kūdikius. Tuomet stengdavausi nesigilinti, neprisileisti tų minčių. Bijojau, kad man taip gali atsitikti“, – pasakojo ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Irūna Puzaraitė-Čepononienė su vyru Roku Čepononiu sūnui išrinko itin retą vardą

Vis dėl to su ankstukų tema jai teko susidurti, nes anksčiau pradėjo gimdyti tuo pačiu metu pastojusi jos sesuo Ineta. Todėl Irūna prisimins ir tą emociškai itin sunkią dieną.

Per nėštumą priaugtą svorį moteris numetė vos per vieną savaitę, tačiau tai tikrai nebuvo geras ženklas. „Kraujas suprastėjęs, apetito nėra, valgau per prievartą. Tik dėl vaiko, ne dėl savęs“, – prisipažino Irūna.

Šį šeštadienį pora ne tik atvirai papasakos apie neseniai gimusį vaikelį, jo laukimo džiaugsmus ir rūpesčius, bet ir atvers ir savo naujų namų duris. Juose žiūrovai turės galimybę susitikti su vis šeima – Irūnos mama, mažuoju broliuku, neseniai kūdikio susilaukusia seserimi Ineta ir, žinoma, pačia Irūna bei jos vyru Roku, kuris pasiėmė dvejų metu tėvystės atostogas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Irūna Puzaraitė Druskininkuose ištekėjo už mylimojo kariškio Roko Čepononio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius