-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po keturių mėnesių draugystės Minske susituokė Alesia Litvinionok ir Romualdas Mačiulis

Verslininkas Romualdas Mačiulis (30) ketvirtadienį Minske vedė savo išrinktąją, verslininkę Alesią Litvinionok (35), praneša Žmonės.lt.
Alesia ir Romualdas Mačiuliai
Alesia ir Romualdas Mačiuliai / Asmeninio albumo nuotr.

Pora oficialiai savo santuoką įteisino Minske, mat, kaip portalui Žmonės.lt sakė pats R.Mačiulis, taip buvo paprasčiau dėl pavardės keitimo, mat pora norėjo, kad šeima turėtų bendrą pavardę – Mačiulis. Alesia Litvinionok po santuokos tapo Alesia Mačiulis.

„Šiandien savo santuoką oficialiai užregistravome, o didelės šventės nedarėme, ją padarysime ateityje ir, tikėtina, užsienyje. Minske šventė įvyko todėl, kad buvo taip paprasčiau dėl pavardės keitimo – Lietuvoje kol kas taip negalima, o mes norėjome bendros pavardės“, – portalui Žmonės.lt sakė R.Mačiulis.

Asmeninio albumo nuotr./Alesios Litvinionok vestuvinė puokštė
Asmeninio albumo nuotr./Alesios Litvinionok vestuvinė puokštė

Paklaustas, kodėl suskubo taip greitai vesti savo išrinktąją prie altoriaus, R.Mačiulis stebėjosi, kodėl esant tvirtiems santykiams reikėtų dar kažko laukti. Verslininkas tikino, kad jiedu su Alesia jau nuo pirmųjų draugystės dienų suprato, kad labai tinka vienas kitam, kad sutampa judviejų požiūriai, o ir charakteriai, anot Romualdo, labai panašūs.

„Mes manome, kad jeigu pora apsisprendžia dėl santuokos, tai nebėra priežasčių to atidėdinėti ir kažko laukti. Žmonės dažnai dvejoja, neapsisprendžia, nori kažkaip patikrinti savo antrąją pusę, ieško kažkokių minusų – bet juk jeigu jų ieškosi, tai ir rasi. Jau mūsų draugystės pradžioje Alesiai pasiūliau tuoktis, o ji sutiko. Jeigu sutinki žmogų, kuris yra tau skirtas, reikia iškart dėti visas pastangas, kad galėtum būti su juo kartu. Daug žmonių pražiopso savo laimę – Lietuvoje daug tokių neryžtingų vyrų, kurie dvejoja, o paskui praradę gailisi“, – atviravo R.Mačiulis.

Jeigu sutinki žmogų, kuris yra tau skirtas, reikia iškart dėti visas pastangas, kad galėtum būti su juo kartu.

„Nuo tos dienos, kai mudu pradėjome susitikinėti, nė karto nesudvejojome dėl savo santykių, todėl jeigu ne popierizmas, mūsų santuoka būtų įvykusi ir dar anksčiau. Mes labai mylime vienas kitą ir norime būti kartu“, – pridūrė laimingas jaunikis.

Šiuo metu laimingi jaunavedžiai mėgaujasi romantiška vakariene ir planuoja sugrįžti atgal į Lietuvą.

Portalas Žmonės.lt primena, kad pora atsitiktinai susipažino vasario mėnesį Vilniaus rotušėje vykusiame labdaros renginyje Vienos pokylis, po kurio ir pradėjo susitikinėti.

R.Mačiuliui ši santuoka – antroji, vyras iš pirmųjų santykių turi sūnų ir dukterį. Alesia prie altoriaus žengė trečiąjį kartą – moteris žiemos pabaigoje išsiskyrė su vyru, verslininku Artūru Litvinionok.

Asmeninio albumo nuotr./Alesios ir Romualdo Mačiulių vestuviniai žiedai
Asmeninio albumo nuotr./Alesios ir Romualdo Mačiulių vestuviniai žiedai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius