Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po konflikto su M.A.M.A. apdovanojimų organizatoriais Egidijus Dragūnas visgi nusprendė dainuoti renginyje

Neseniai paskelbęs, kad jis nedalyvaus M.A.M.A. apdovanojimų koncerte, grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas persigalvojo, rašoma portale lrytas.lt.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

E.Dragūnas įsivėlė į konfliktą su M.A.M.A. organizatoriais – iš pradžių jis pareiškė, kad nekoncertuos, nes jam už tai nebus mokamas honoraras. Vėliau jis teigė, kad koncertuoti atsisakė, nes organizatoriais nesutiko su jo pasiūlymu – rėmėjo skirtus 10 tūkstančių scenoje perduoti vaikui, kuriam reikalinga klausos atstatymo operacija.

M.A.M.A. apdovanojimų organizatorius Saulius Urbonavičius-Samas tuomet sakė: „M.A.M.A. apdovanojimai nėra ta akcija, kurios eterį tiktų panaudoti savo „geros širdies“ demonstravimui. Geri darbai turi būti daromi tyliai, o ne scenos priekyje, garsiai rėkiant apie dešimtis tūkstančių. Jei nori paaukoti, šeštadienį vyks „Išsipildymo akcija“ – eik ir aukok. Kuo čia dėti muzikiniai apdovanojimai?“

E.Dragūnas po šio konflikto visgi nusprendė nusileisti. Lrytas.lt jis teigė, kad būtinai dalyvaus renginyje, tiesa, taip ir neatskleidęs, ar už tai gaus honorarą. E.Dragūnas išreiškė viltį, kad SEL bus apdovanoti – labiausiai jis norėtų Metų grupės titulo.

Jis taip pat sakė, kad pinigus labdarai vis dėlto skirs. „Renginyje turėsiu tą čekį. Gal tai nutiks scenoje, gal ne. Nesvarbu“, – sakė E.Dragūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius