Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po nutrūkusių sužadėtuvių atlikėjos R.Klimaitytės širdyje – nauji jausmai buvusiam kriminalistui

„Taip, mes kartu“, – džiugiai naujus santykius patvirtino grupės „Sirenos“ narė Renata Klimaitytė. Atlikėja šiltus jausmus puoselėja buvusiam kriminalinės policijos komisarui Sergejui Vasilkovui.
Renata Klimaitytė ir Sergejus Vasilkovas
Renata Klimaitytė ir Sergejus Vasilkovas / Asmeninio albumo nuotr.

Dainininkė ir devyneriais metais vyresnis S.Vasilkovas 15min pasakojo, kad jų pažinties istorija primena tikrą kino filmą. Visgi pora kol kas atskleisti daugiau detalių nepanoro.

„Istorija labai intriguojanti, tik filmuose taip būna“, – paslaptingai kalbėjo R.Klimaitytė.

Atlikėja savo širdies draugui negaili gražiausių komplimentų ir džiaugiasi, kad nauji jausmai padėjo pamiršti skaudžią praeitį.

Prieš pusantrų metų ji nutraukė sužadėtuves su tuomečiu širdies draugu Deimantu, o netrukus tuštumą širdyje užpildė Sergejus. Pora draugauja kiek daugiau nei metus.

Asmeninio albumo nuotr. /Renata Klimaitytė ir Sergejus Vasilkovas
Asmeninio albumo nuotr. /Renata Klimaitytė ir Sergejus Vasilkovas

„Nenoriu atvirauti, bet iš gerų santykių jokia moteris nepasitrauks. Tiesiog nutraukiau sužadėtuves galvodama apie savo ir vaikų ateitį. Tiesą sakant, nesiryžau tam žingsniui (vestuvėms – aut.past.). Tik labai nenoriu prisiminti to etapo. Taip jau atsitiko“, – dalijosi atlikėja.

Palikusi skaudžius prisiminimus praeityje, Renata žvelgia į ateitį ir džiaugiasi, kad šalia yra šiltas ir labai palaikantis žmogus.

„Aš labai džiaugiuosi šia draugyste. Ji man davė labai daug. Sergejus yra vyresnis už mane, tad jo patirtis, charakteris, ramus būdas tikrai padeda išlaikyti santykių stabilumą ir tvirtumą“, – sako R.Klimaitytė.

Asmeninio albumo nuotr. /Renata Klimaitytė
Asmeninio albumo nuotr. /Renata Klimaitytė

Grupės „Sirenos“ narė tikina, jog apie gerus dalykus reikia kalbėti tyliai, tad apie ateities planus dar neskuba atvirauti. Tiesa, dainininkė pripažįsta, kad dabar jaučiasi labai puikiai.

Daug džiaugsmo suteikia ir puikiai sutariantys poros vaikai. Iš pirmų santuokų Sergejus Vasilkovas augina sūnų, Renata Klimaitytė – du berniukus. Vaikai panašaus amžiaus, tad sutaria puikiai.

„Vaikai, kaip ir mes, nuo pat pirmos dienos sutaria labai gražiai. Įvyko kažkoks stebuklas, nes mes nuostabiai vienas kitą priėmėme į šeimą“, – 15min kalbėjo Renata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius