Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po operacijos atsigaunanti Natalija Bunkė: „Nerealus jausmas taip ryškiai matyti“

Šiandien sutikę gatvėje Nataliją Bunkę net neįtartumėte, kad vos prieš pora dienų moteris gulėjo ant operacinės stalo. Neapsikentusi jau penkerius metus trunkančio diskomforto dėl prastos regos, garsi atlikėja nusprendė šio savo trūkumo atsikratyti kartą ir visiems laikams.
Natalijai Bunkei buvo atlikta dešinės akies operacija
Natalijai Bunkei buvo atlikta dešinės akies operacija / 15min.lt, asmeninio archyvo nuotr.

„Mano vyras kadaise irgi prastai matė, tačiau eksimerinio lazerio pagalba šią problemą išsprendė, tą patį padaryti nutariau ir aš, juolab, kad regėjimas vis prastėjo ir prastėjo, pradėjau nebematyti kelio ženklų, o perskaityti tolumoje esantį užrašą tapo neįmanoma, – sako Natalija. Ir čia pat kvatodama priduria, – Nelaukti nutarė ir Kristupėlis, pasijutau besilaukianti ir operaciją atidėjau, tačiau savo svajonės neatsisakiau.“

N.Bunkė dar anksčiau Žmonės.lt prisipažino, kad niekada nenešiojo nei akinių, nei kontaktinių lęšių, nes kairioji akis dirbdavo ir už prastai matančią dešiniąją.

Asmeninio archyvo nuotr./Natalijai Bunkei dešinės akies operaciją atliko oftalmologas Algimantas Gutauskas.
Natalijai Bunkei dešinės akies operaciją atliko oftalmologas Algimantas Gutauskas.

„Kai mažylis paaugo, o aš pradėjau aktyviai koncertuoti, senoji regos problema vėl apie save priminė, tačiau blogiausia kad aš itin prastai mačiau ne abiem, o tik viena akimi – kol skirtumas nebuvo didelis, geresnioji – kairė kompensuodavo „tinginę“ dešinę, tačiau po Kristupo gimimo situacija tik blogėjo, o ir Danielius pradėjo šaipytis, neva nieko jau nebematau“, – atvirai pasakoja jauna moteris.

Tad suradusi laiko, dainininkė nukeliavo ten pat, kur buvo jos vyras ir ten kur prieš pusantrus metus lankėsi ji pati – Akių lazerinės chirurgijos centre, pas oftalmologą Algimantą Gutauską. Šis užimtai moteriai operaciją paskyrė jau po savaitės.

„Nerealu, atėjau, aprengė tokiais juokingais žaliais drabužiais ir dar stebuklingą tabletę davė... Operacijos metu, kuri, beje truko lygiai penkiolika minučių su pasiruošimu, juokavome su gydytoju. Daugiau nejutau nieko, nors LASIK metodu atlikdamas operaciją, gydytojas atkėlė mano akies rageną, tada nerealiai greitai sutvarkė visas blogybes, uždėjo rageną atgal ir paleido namo – dabar matau ryškiai, tik tiek kad reikia akinių nuo saulės“, – apie operaciją pasakojo atlikėja. Natalija sako, kad nuo šiol ji su Danieliumi galės varžytis, kuris iš toliau pamatys priešais važiuojančio automobilio numerius. „Kol kas kova apylygė“, – juokiasi N.Bunkė.

Praėjus vos kelioms dienoms po regėjimo korekcijos procedūros, Natalija šį sekmadienį pasirodys „Auksinių svogūnų“ apdovanojimuose.

Papildė garsenybių būrį

Natalija ne pirmoji Lietuvos garsenybė pasidariusi regėjimo korekcijos operaciją – ji prisijungė prie akinių atsikračiusio renginių vedėjo Algio Ramanausko-Greitai, dainininkės Vilijos Matačiūnaitės, prodiuserio Gintaro Ruplėno, dainininkės Astos Pylipaitės, prodiuserio ir laidų vedėjo Edvardo Žičkaus, baleto primarijaus Nerijaus Juškos būrio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius