-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po skyrybų atsigavusiai Godai Alijevai vyro ieško draugės: „Esu atvira gyvenimui“

Ant M.A.M.A raudonojo kilimo pasirodžiusi dainininkė Goda Alijeva tąvakar švytėjo kaip niekad – moteris pasirinko elegantišką baltą sukelę ir fotografams pozavo drauge su „69 dainguje“ merginomis. 15min užkalbinta žinoma moteris papasakojo, kodėl šiuo etapu yra laiminga, ką veikia gyvenime, kaip jai sekasi gyventi be vyro, bei atskleidė, ar šiuo laikotarpiu priimtų naujus jausmus.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

– Goda, kokį etapą savo gyvenime šiuo metu išgyvenate?

– Ramybės, susikoncentravimo, ateities planų. Didžiausias prioritetas, bet kokiu atveju, yra vaikams, mano kasdienos rutiną labai koreguoja jų poreikiai – vežimas į mokslus, parvežimas, būreliai, o, kol jie mokosi, išnaudoju laiką sau – dirbu, versliuką bandau judinti, krutinti, puoselėti, o savaitgaliais – koncertai.

– Neseniai vedėte televizijos laidą. Ar patiko vėl grįžti į šią virtuvę? Ar neliūdna, kad laida baigėsi?

– Projektą išpildėme 110 procentų, faina, įdomi laida, dar ir šiandien sulaukiu begalės laiškų nuo įdomių žmonių, kurie norėtų parodyti tai, ką jie daro tokio ypatingo, kas Lietuvoj negirdėta, nes laidos specifika buvo atrasti, pažinti.

Neabejoju, kad ateityje bus ir didesnis projektas, lauksim pavasario/rudens, galų gale nesu tame naujokė, tai jeigu bus – gerai, nebus – irgi gerai. Neprisirišu prie to, nes televizija, kaip ir scena, yra neaprėpiamas dalykas – šiandien dirbi, rytoj gali tavęs nebūti, ir tai absoliučiai normalu. Kas daug metų dirba šou versle, o aš išvis ten nuo paauglystės, puikiai žino taisykles, priima jas labai normaliai.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Goda Alijeva, Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Goda Alijeva, Karina Krysko, Ingrida Martinkėnaitė

– Dar vienas žingsnis jūsų gyvenime – įsikėlėte į naujus namus. Ar galima sakyti, kad tai jums žymi naujo gyvenimo pradžią?

– Namai yra visa ko pagrindas, mano svajonė visada buvo turėti kažką savo, būti nepriklausomai, ir iš tikrųjų visą laiką buvau nepriklausoma moteris, niekada nesėdėjau vyrui ant sprando – nors, bliamba, gal reikėjo (juokiasi). Juokas juokais, bet manau, kad namai gyvenime yra prioritetas, o paskui visos kitos prabangos prekės, kelionės. Reikia pasitaupyti, pasispausti ant gyvenimo pagrindų, o paskui jau visa kita. Aš už tai, kad geriau kartais pataupyti, kažko nenusipirkti ar nepakeliauti tam tikrą laiką, bet turėti savo namus.

– Vis dėlto ankstesnis jūsų gyvenimo etapas buvo nelengvas. Ką išmokote, ką patartumėte kitoms moterims, kurios dabar galbūt susidūrė su panašia situacija?

– Pati į teismą vyro nepadaviau – įrodymai atvedė iki vyro, o aš tik iškėliau ieškinį. Aišku, teismas buvo nemalonus. Tačiau dabar šiais klausimais esu patyrusi, žinočiau, kokius sprendimus priimti. Dėl teismo nesigailiu, nes tai dar viena gyvenimo patirtis, galų gale, tikrai manau, kad reikia gintis, stengtis apsiginti, negali bet kas naudotis tavo tapatybe ar tavimi. Aš tą padariau ir tikiu, kad niekam daugiau nebekils noro lįsti prie mano asmeninės erdvės. Svarbu, kad viskas baigėsi gerai.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Goda Alijeva
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Goda Alijeva

O dėl skyrybų sakyčiau, kad ir taip praeis, reikia mažiau panikuoti ir nervintis. Kai mano skyrybos pribrendo, nebuvo kažkokių emocijų, dramų, aš tikslingai žinojau link ko einu, ką darau, kodėl darau, viską puikiai suvokiau, adekvačiai mąsčiau. Aišku, gan didelis pasikeitimas gyvenime tau kaip žmogui sukelia streso, tai yra visiškai normalu, bet reikia žinoti, kad yra artimieji, draugai, kurie gali padėti ir suprasti, kad skyrybos nėra tai, dėl ko pasaulis slysta iš po kojų. Viską reikia daryti ramiai, tikslingai, žinant, ką po ko daryti, kad paskui jaustum palengvėjimą ir galų gale vėl gyventum džiaugsme.

– Girdėjome, kad „69 danguje“ merginos jums pasišovė surasti antrą pusę...

– Taip, ieško. Labai faina – tegul ieško, o aš išsirinksiu. Tos paieškos daugiau juoko forma, nėra tokios intensyvios, galų gale nesu tokio tipo moteris, kurį verstųsi per galvą, jaustųsi blogai, kad yra viena. Labai gerai jaučiuosi viena, be vyro, be draugo.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Goda Alijeva
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Goda Alijeva

Čia buvo kažkaip spontaniškai, išsiskyriau, praėjo kažkiek laiko ir jau merginos pradėjo juokauti – Goda, kaip čia yra, tau reikia vyro. Pradėjo juokauti taip, kad tas juokas iš tikrųjų prasidėdavo ne kaip juokas, kartais žmonės pagalvodavo, kad gal rimtai čia jau taip blogai, jog ji ieško to vyro. Visa tai buvo humoras ir aš pati į tai žiūriu kaip humorą. Tai tiesiog buvo blevyzgos per instagramą ir tiek.

– Ar tikėtumėte, kad draugė gali surasti vyrą?

– Gyvenimas spalvotas, nenuspėjamas – negali žinoti, niekada negali sakyti, kad taip nebus, nes gali taip ir atsitikti.

– O ar tikite aklais pasimatymais?

– Tikiu likimu ir žmonėmis, kurie atsiranda pas mane gyvenime, nes žinau, kad jie ne be reikalo – kažką pritraukti, kažkuo pasidalinti, galų gale, jei tai antra pusė, gal net visą gyvenimą nugyventi.

– Sakykite, kokį žmogų dabar įsivaizduotumėte šalia savęs?

– Apie tai negalvoju, ne tuo gyvenu, turiu ką veikti ir kas keisčiausia, nesu iš tų moterų, kurioms desperatiškai reikia vyrų, nes jos jaučiasi nevisavertės arba jaučiasi blogai, joms trūksta kažkokio psichologinio ramsčio. Aš jaučiuosi pilna viduje, turiu to ieškojimo, įsivaizdavimo, vizijų, atvirai sakau ir dėl to džiaugiuosi. Esu atvira gyvenimui ir, kai žmogus ateis, aš manau, kad pajausiu.

„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Goda Alijeva
„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr./Goda Alijeva

Kiekviena moteris ir vyras, jeigu sutinka tą žmogų, galų gale pajaučia, kad su šiuo žmogumi kažkas gal bus. Ir nebūtinai tai reiškia, kad tie santykiai baigsis laimingai – gal jie nesibaigs laimingai, o tai yra nieko tokio, nes tai gyvenimas, gyveni ir mokaisi, iš vienų santykių pasiimi vienas pamokas, o iš kitų – kitas. Tai šitaip ir gyvenu, su atviromis mintimis, esu atvira gyvenimui ir nebandau jo statyti į rėmus, į taisykles, nes gyvenimas mėgsta papokštauti ir būtinai atsiunčia tau tokį žmogų, su kuriuo tu turėsi daugiau streso, nervų, nes bus kitaip, nei tu galvojai.

Mane užpildo vaikai, nors iš esmės santykiuose jie nemanau, kad kliūtis. Manau, suaugę žmonės ir taip supranta, kad tėvų nepakeisi, tau nereikia būti kažkokio tėvo ar mamos pozicijoje, tie vaikai turi tiek savo tėtį, tiek mamą, tai kažko kompensuoti nereikia. Manau, kad kai žmonės brandūs, jie kitaip žiūri į santykius, vaikus, daug paprasčiau ir atviriau.

– Tad ar dabar sunku prisileisti naujus jausmus?

– Nebe, jau praktiškai praėjo beveik dveji metai, labai gerai jaučiuosi.

– Taigi, jaučiatės gerai viena, bet jei pasibelstų meilė, priimtumėte?

– Jau taip.

– Kokių turite ateities planų, apie kuriuos užsiminėte pokalbio pradžioje?

– Jų daug, svajonių daug turiu, labai džiaugiuosi. Po tokių gyvenimo perversmų tu labai dažnai save išlaisvini, pradedi leisti sau daugiau svajoti, daugiau norėti, daugiau dirbti, atsiranda motyvacija, kaip man atsirado motyvacija kuo greičiau įsigyti savo namus, buitį susitvarkyti. Šiandien nenorėčiau atskleisti visų planų, bet turiu tiek versle idėjų, tiek apskritai darbuose. Pilna pozityvo, galų gale, juk pavasaris ant nosies, kimbu į darbus, stengiuosi save realizuoti, mėgautis akimirkomis.

M.A.M.A raudonojo kilimo svečiai – galerijoje:

M.A.M.A apdovanojimų ceremonija – galerijoje:

VIDEO: 15min tiesiogiai: M.A.M.A raudonasis kilimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius