-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Po sunkios nėštumo pradžios A.Pilvelytė abejoja dėl penkių atžalų plano

Keletą pastarųjų savaičių dainininkė Aistė Pilvelytė buvo medžiojama fotografų. Išryškėjęs pilvukas dar kartą paskatino gandus apie dainininkės nėštumą. Niekada apie asmeninį gyvenimą nekalbėjusi Aistė ir tąsyk žurnalistams situacijos nekomentavo, nors iš tiesų laukėsi.
Pavadinimas
Aistė Pilvelytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nuo... iki...“ laidoje Aistė pripažins, kad buvo šokiruota spaudos dėmesio. Jai atsisakius kalbėti apie galimą nėštumą, žurnalistai ėmė atakuoti tėvus, artimuosius, draugus ir net draugų draugus. „Maža to, prie sienos net buvo spaudžiamas jos buvęs partneris „Žvaigždžių duetuose“ Romas Bubnelis“, – Aistė pasakojo „Nuo... iki...“ laidai.

„Neketinau to slėpti, tačiau reikėjo sulaukti bent trijų mėnesių. Juolab kad blogai jaučiausi, nėštumo pradžia buvo labai sunki. Visada sakydavau, kad turėsiu penkis vaikus, bet po sunkios pradžios dabar visai neaišku, kaip ten bus su penkiomis atžalomis“, – šypsojosi Aistė Pilvelytė prie kavos puodelio su „Nuo... iki...“ redaktore Giedre Talmantiene. Aistės vaikelis turėtų gimti vasaros viduryje. Nors tėvai žino vaiko lytį, kol kas ją slepia.

Aistė, paprastai vengianti asmeninių temų, šį kartą labai atvirai pasakojo apie artėjančią motinystę. Žinoma dainininkė gimus kūdikiui ruošiasi gyventi kitaip. Panašu, kad moteris visiškai sustabdys savo karjerą, kol pirmagimis paaugs. Didelio palaikymo Aistė tikisi iš savo vyro Vlado. Aistė su susižavėjimu prisimena, kaip jis rūpinosi jų mažu šuniuku.

Rodos, dar visai neseniai spauda mirgėjo nuo pranešimų, kad Aistė su vyru gyvena atskirai. Pasak „Nuo... iki...“ žurnalistės G.Talmantienės, populiari atlikėja neslėps, kad judviejų su vyru šeimoje buvo visko. Tačiau dabar šeima, laukianti vaikelio, jaučiasi laiminga.

Spauda dabar atkapstė dar vieną Aistės gyvenimą naujieną: neva ji kandidatuos į europarlamentarus. Aistei teks atsakyti ir į šį pirmadienio „Nuo... iki...“ klausimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius