Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po užsišaldymo lede – magės Gaičiūnaitės viltys susilaukti vaikų žlunga

Beveik trys paros milžiniškame ledo luite. Daugiau nei vienuolika minučių be oro po vandeniu. Sklandymas ore, išbandymas ugnimi bei dešimtys kitų pavojingiausių triukų. Stebėdami garsiausių Lietuvos magų Dianos ir Arvydo Gaičiūnų rekordus ne sykį spėliojome: tai apgaulė, stebuklas ar neįtikėtinos, iki šiol neatskleistos ir neišnaudotos žmogaus organizmo galimybės.
„DiArchy“: Diana ir Arvydas
„DiArchy“: Diana ir Arvydas / Dainiaus Labučio/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ledas Vaikai

Žibalo į diskusijų ugnį nuolat įpildavo ne tik brolio ir sesers triukai, bet ir vis drąsesni užmojai. Štai kad ir visai neseniai nuskambėjęs pažadas atlikti patį pavojingiausią, sveiku protu sunkiai suvokiamą bandymą: Arvydas šaus, o Diana bandys pagauti kulką...

Jau antradienį 20.30 val. laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Diana Gaičiūnaitė pirmą kartą ryšis prabilti apie tikrąją savo pasiektų pasaulio rekordų kainą. Moteris neslėps, kad tūkstančiams žmonių įrodžiusi, jog stebuklai egzistuoja, ji prarado didžiausią savo svajonę. Ne sykį medikų gąsdinta ir jų prognozių neklausiusi jauna moteris prisipažįsta, kad svajonės susilaukti vaikų kol kas yra bevaisės...

„Manau, kad savo juodą darbą padarė ledas“, – kalbėdama apie savo tragediją sunkiai žodžius renka Diana. Skaudu pripažinti, tačiau prieš lemtingąjį eksperimentą ji buvo visiškai sveika, jauna, apie didžiulę šeimą svajojanti moteris. Pasiekus pasaulio rekordą, prasidėjo problemos.

Apie D.Gaičiūnaitės įgyvendintus iššūkius, pasaulio rekordus, tikrąją jų kainą ir neišsipildžiusias svajones „Gyvenimas pagal moteris“ pasakos antradienį 20.30 val. tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius