Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po vyro pažeminimų – gražiausios pasaulio figūros titulas

Vos prieš keletą mėnesių Taline vykusiame pasaulio mėgėjų kūno rengybos ir kultūrizmo čempionate trisdešimtmetė Aušra Tasiukevičiūtė buvo pripažinta geriausia. Į Lietuvą ji parsivežė ne tik aukso medalį, bet ir dailiausios pasaulio figūros titulą.
Aušra Tasiukevičiūtė
Aušra Tasiukevičiūtė / LNK nuotr.

Tačiau šie ir kiti laimėjimai jos namuose ant lentynos išsirikiavo ne todėl, kad Aušra nuo pat vaikystės būtų svajojusi apie sportinius pasiekimus ar pasirodymus scenoje.

„Turbūt šie laimėjimai yra savotiškas atpildas už viską, ką man teko patirti per paskutinius dešimt metų“, – laidai „Nuo...iki“ prisipažįsta Aušra.

Dar prieš dešimtmetį jauna mergina tiesiog gatvėje susipažino su simpatišku, penkeriais metais vyresniu vyriškiu, ir netrukus kartu apsigyveno. Vėliau prasidėjo vyro pykčio priepuoliai ir netgi smūgiai.

„Kai sužinojau, kad laukiuosi, išėjau. Jau tada jaučiau, kad viena auginsiu vaiką“, – liūdnai šypteli sportininkė.

Aušra sako, kad jei ne tokia liūdna jos patirtis, vargu, ar ji būtų taip atkakliai griebusis sporto. Treniruotės iš pat pradžių buvo savotiškas išsigelbėjimas nuo blogų minčių, vėliau jos tapo kasdienybe.

„Likau viena, todėl turėjau kažką gyvenime daryti. Juk nesėdėsiu visą laiką namie“, – savo apsisprendimą sportuoti įvardija mergina.

Alinančios dietos, jaunesnių varžovių konkurencija ir... pustuštis šaldytuvas – Aušros kasdienybė. Kokį tobulos figūros receptą atrado gražiausio pasaulyje kūno laimėtoja?

Susitikimas su dailiausios pasaulyje figūros titulo laimėtoja Aušra Tasiukevičiūte – jau pirmadienį, 19.40 val. per „Nuo...iki...“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius