Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pogrebnojaus ir Simanavičiūtės drabužiais pasipuošė serialo „Herojai“ žvaigždė

Per TV3 rodomo serialo „Herojai“ aktorius ir garsus modelis Jimmy Jean-Louis prancūzų žurnalo „Dirrty Glam“ lapkričio numerio fotosesijai apsivilko Lietuvos dizainerių dueto Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės (A&V) drabužius iš naujausios jų kolekcijos „Ruduo-žiema 2009-2010“.
Aktorius ir modelis Jimmy Jean Louis
Aktorius ir modelis Jimmy Jean Louis / Francois Berthier nuotr.

Ketvirtą sezoną visame pasaulyje populiariame JAV seriale, kurio kiekvieną seriją už Atlanto stebi net 14 milijonų žiūrovų, besifilmuojantis aktorius yra žinomas iš vaidmenų kino filmuose su Mattu Damonu („Bornas: sunaikinta tapatybė“), Jean-Claude Van Damme'u („Nevaldomas traukinys“), Bruce'u Willisu ir Monica Bellucci („Saulės ašaros“).

Dar Jimmy Jean-Louisą galima buvo išvysti filmuose su Gerardu Butleriu, Harrisonu Fordu, Joshu Hartnettu, Jennifer Lopez bei George'o Michaeloir Mariah Carey muzikiniuose klipuose. Skurdžiajame Haityje gimęs, su Gianfranco Ferré ir Valentino madų namais dirbęs modelis šiandien yra Geros valios ambasadorius, todėl dalį savo laiko ir pinigų nuolat aukoja įvairiems labdaros fondams.

Pauliaus Gasiuno internet-1/Vida Simanavičiūtė ir Aleksandras Pogrebnojus
Pauliaus Gasiuno internet-1/Vida Simanavičiūtė ir Aleksandras Pogrebnojus

„Nuotraukos su A&V drabužiais pagrindiniuose madų žurnaluose ne tik Europoje ir JAV, bet ir Japonijoje ar net Brazilijoje atsiranda gana dažnai. Mums atstovauja pasaulinis spaudos biuras „Système D“ Paryžiuje, kuris visą naujausią informaciją apie mus siunčia mados leidiniams, todėl A&V ženklas yra žinomas tarp mados profesionalų“, – tarptautinės sėkmės paslaptį atskleidžia Vida Simanavičiūtė.

„Geriausi pasaulio stilistai ir fotografai, rengdami modelius fotosesijoms, nuolat pasirenka mūsų drabužius. Žinoma, Jimmy Jean-Louisas – ne pirmasis garsus žmogus, aprengtas A&V drabužiais. Anksčiau dar buvo JAV dainininkas Jay'us Brannonas, filmų prodiuserė, garsiojo režisieriaus Luco Bessono žmona Virginie Silla-Besson. O britų dainininkas Marcas Almondas viešnagės Lietuvoje metu išsirinko juodos spalvos mūsų kurtą kostiumą ir jį vilkėdamas koncertavo Vilniuje, Maskvoje ir Londone“, – pasakoja Aleksandras Pogrebnojus.

Madų fotografo Francois Berthier „Dirrty Glam“ fotosesiją galima pamatyti (nuo 127 puslapio) čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius