-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pogrebnojaus ir Simanavičiūtės kolekcija sublizgo autoservise (nuotraukos)

Mados gurmanai trečiadienio vakarą buvo pakviesti į nevisai aukštąja mada kvepiančią vietą. Dizainerių Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės duetas savo naująją rudens/žiemos kolekciją 2009/2010 metams sugalvojo pristatyti autoservise, kur blizgėjo ne tik modelių galvos, bet ir naujų mados tendencijų pažiūrėti susirinkusios lietuviškos žvaigždutės.
Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė
Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Ruduo

Gausiai susirinkę vakaro svečiai iš pradžių buvo kviečiami vaišintis svaigiaisiais gėrimais automobilių salone ir kantriai laukti lemtingųjų 15-os minučių, per kurias ir pasirodė naujausia A&V kolekcija, anot kūrėjų, skirta „veidrodžio aristokratams“.

Skambant retro muzikai, mados kūrėjų gerbėjai iš automobilių salono sugužėjo į autoserviso patalpas, kuriose juos pasitiko įprastas mašinų kvapas, šonuose taikiai nuleisti autokeltuvai, palubėje kabanti vandens žarna ir tarsi netyčia atsiradęs stilizuotas podiumas.

Vienas po kito pasirodę naujosios kolekcijos modeliai, skirti ateinančiam šaltajam sezonui, demonstravo originalius kirpimus, detales, o modelių galvos žėrėjo blizgučiais. Dizaineriai drabužiams naudojo vienspalvius vilnonius, šilkinius, medvilninius, velvetinius ar aksominius audinius. Naujojoje kolekcijoje mados kūrėjai šmaikštavo netikėtomis klostėmis, siūlėmis, paraukimais, spalvotu pamušalu, pridėta kišene.

Duetas savo kurtus drabužius skyrė moterims ir vyrams, kuriems charakteringa visuma svarbesnė nei trumpalaikis pirmasis įspūdis. 

„Pirmasis įspūdis – elegantiškai lakoniškas: geometrinės formos, vientisas audinių koloritas. Tačiau už jo slypi sąmojis, mados istorijos citatos, erotika ir erudicija“, – savo naujausią darbą aiškino A.Pogrebnojus, kuris tik trumpam pasirodė publikai, palikęs ant podiumo kolegę V. Simanavičiūtę surinkti glėbio gėlių ir sveikinimo žodžių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius